Onur Kıvrak: Şirinlik mi yapalım?

Onur Kıvrak: Şirinlik mi yapalım?

SPOR Haberleri

Onur Kıvrak, Trabzon'un sayılmayan golü için, 'Kendimizi sevdirmek için hakemlere şirinlik yapmamız mı gerekiyor, bilmiyorum' siteminde bulundu.

Dün önemli kurtarışlara imza atan Trabzonspor file bekçisi Onur Kıvrak, Trabzon'un sayılmayan golü için, "Kale arkası hakemlerinden ligde de sıkıntı yaşıyoruz, Avrupa Ligi'nde de yaşadık. Hakemler hiçbir yerde bizi sevmiyor. Kendimizi sevdirmek için hakemlere şirinlik yapmamız mı gerekiyor, bilmiyorum" siteminde bulundu.

Zor bir skor ama tur neden olmasın

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'un çalıştırıcısı Hami Mandıralı ilginç ve umut dolu sözler kullandı. "Dik oynayacağız dedik, dik oynadık, güzel oynadık. Juventus'a karşı deplasmanda ancak bu kadar oynayabilirsiniz. Şanssız bir gol yedik, ikinci gol de bireysel hata" diyen Mandıralı, "Ama gurur duydum futbolcularımla. Özellikle ikinci yarıda oynanan oyundan çok memnunum. Sonuçta karşınızda Juventus var. Tur kolay değil, zor bir skor ama bu dik ve cesur futbolu Trabzon'da devam ettirebilirsek, şans da yanımızda olursa neden olmasın. Çalışıyorsunuz, pozisyonlar buluyorsunuz. Rakip 1-0'ken en önemli futbolcularını (Llorente-Vidal) oyuna soktu. Bu bizden korktuklarını, çekindiklerini gösteriyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...