Onur Kıvrak için, ünlü Çinli geliyor!

/ Kaynak: İHA
Onur Kıvrak için, ünlü Çinli geliyor!

SPOR Haberleri  / İHA

6 ay sahalarda uzak kalacağı açıklanan kaleci Onur Kıvrak'ın tedavisi süresi kısaltılması için ünlü Çinli doktor Türkiye'ye getiriliyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Warszawa ile Trabzonspor arasında Trabzon'da oynanan maçta sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan kaleci Onur'un tedavi süresini kısaltmak isteyen Trabzonspor, ünlü Çinli Prof. Dr. Freddie Fu'yu Türkiye'ye getiriyor.
Trabzonspor takım kaptanı ve Milli kaleci Onur Recep Kıvrak'ın 6 ay sürmesi beklenen sakatlık süresinin kısaltılması için çaba harcayan Trabzonspor, ABD'nin Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi'nde Ortopedik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Freddie Fu ile ameliyatın Türkiye'de yapılması için anlaşmaya vardı. Onur, 2010-11'de de ciddi bir sakatlık yaşamış ve ardından ABD'nin Pittsburgh Üniversitesi'nde Çinli Prof. Dr. Freddie Fu tarafından ameliyat edilmişti. Aynı doktor ile yeniden anlaşmaya varan bordo-mavililer, Onur'un ameliyatını İstanbul'da 16-17 Ekim tarihleri arasında yaptırmayı planlıyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...