Onur Bulut transferinde kriz yaşayan Beşiktaş rahat: İlk maçta sahada

- Güncelleme:
Onur Bulut transferinde kriz yaşayan Beşiktaş rahat: İlk maçta sahada

Spor Haberleri

Siyah beyazlı yönetim 28 yaşındaki oyuncunun lisansını çıkardı. TFF de aykırı bir durum görmedi. Onur Bulut erteleme maçından sonraki A.Gücü maçında forma giyebilecek.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın problemli transferi Onur Bulut konusunda siyah beyazlı taraftarları sevindirecek gelişmeler yaşandı. Kayserispor’un, “İmza yetkisi olmayan kişi tarafından sözleşme feshi gerçekleşti. Beşiktaş’ın ödediği 1 milyon avro serbest kalma bedelini iade ettik. Transfer bu yüzden geçersiz. Konu hukuki sürece taşınmıştır” şeklindeki savunmasına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu, Onur Bulut için Beşiktaş’ın lisans çıkarmasında bir mahzur görmedi. 

O BEŞİKTAŞ'IN EVLADI

Karşılaşmanın ertelendiği tarihte kadroda bulunmadığı için pazar günkü Antalyaspor maçında forma giyemeyecek olan Onur Bulut, ardından oynanacak Ankaragücü maçında sahada olacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü yöneticisi Bilgihan Cenk Sürmen, “Onur Bulut, Beşiktaş’ın çocuğu olarak sahaya çıkacak. Topunu oynayacak. O artık Beşiktaş’ın evladı oldu ve Beşiktaş evlatlarını bırakmaz” ifadelerini kullandı. 

SANTOS GELİYOR

Josef de Souza ile yollarını ayıran Beşiktaş’ın yeni hedefi yine bir sambacı... Chelsea’nin ara transferde Vasco da Gama’dan kadrosuna kattığı Andrey Santos için İngiliz devi çalışma izni çıkaramadı. Bunu fırsat bilen Beşiktaş yönetimi de Chelsea’ye kiralama teklifi yaptı. Chelsea’nin de Avrupa tecrübesi kazanması için Beşiktaş’ın teklifini kabul etmeye hazırlandığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...