'Onu öldürüyordum'

Düzenleyen:
'Onu öldürüyordum'

SPOR Haberleri

Zlatan İbrahimoviç için çekilen bir belgeselde konuşan Mısırlı eski futbolcu Mido, Ajax'ta beraber top koşturdukları dönemde İbrahimoviç'i neredeyse öldüreceğini söyledi.

Yıllar önce Zlatan Ibrahimovic ve Mido arasında Ajax soyunma odasında yaşanan tartışma, İsveçli yıldız için çekilen belgeselde gün yüzüne çıktı.

Manchester United'ın yeni transferi Zlatan Ibrahimovic için çekilen belgesele katkı veren yıldız isimlerden birisi de, Zlatan'ın Ajax günlerinden takım arkadaşı olan Mido. Mısırlı santrafor, Zlatan'ın otobiyografisinde anlattığı bir tartışmayı, belgeselde kendi ağzıyla anlattı.

'Onu öldürüyordum'

"ZLATAN'A MAKAS FIRLATTIM"

2003 yılında Feyenoord'a kaybettikleri bir maç sonrasında soyunma odasında takım arkadaşlarına hakaretler yağdıran ve Zlatan'dan aynı şekilde karşılık alan Mısırlı futbolcu, ''Maça başlamadığım için çok üzgündüm. Oyuna girdiğimde 2-0 gerideydik ve Zlatan'la saha içinde tartışmaya başladım. Herkese bağırıyordum, Zlatan da bana karşılık veriyordu. Soyunma odasında topuğumdaki bandajı kesmek için kullandığım makası aldım ve ona doğru fırlattım.

"BİRBİRİMİZE BAKTIK VE KAHKAHA ATTIK"

10 dakika sonra duş almaya gittiğimde jakuzide oturuyordu. Birbirimize baktık ve kahkaha atmaya başladık. Zlatan'a, ''Seni neredeyse öldürdüğümü biliyor musun?'' dedim ve beni onayladı. Zlatan'la arkadaş olmak çok kolaydı. Bu olaydan sonra daha birçok kez beraber eğlendik. Sadece paraya ve şöhrete sahip olan genç çocuklardık'' diyerek başlarından geçen ilginç olayı anlattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...