Ontivero yine göz kamaştırdı

Ontivero yine göz kamaştırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni renklerine kattığı transferi Lucas Ontivero, Tokatspor maçında oynadığı futbolla resmen göz kamaştırdı.

Genç Arjantinli, 65. dakikada ise talihsiz bir pozisyon yaşadı ve ayağını çime takıp sakatlık geçirdi. Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Ontivero, Tokatspor maçındaki performansıyla yeni transferler arasında en dikkat çeken isim oldu.


Sarı-Kırmızılı ekibin, Uruguay'ın Centro Atletico Fenix takımından transfer ettiği Lucas Ontivero, Galatasaray hücumlarına hareketlilik getirdi. Ontivero'nun 18. dakikada gole çok yaklaştı. Arjantinli oyuncunun bu dakikada uzak mesafeden yaptığı vuruşta top üst direğin ardından kale çizgisinin içerisine düştü fakat pozisyondan gol kararı çıkmadı. 1994 doğumlu genç oyuncu, İzet Hajrovic'in 26. dakikada attığı golün de asistini yaptı.


65'TE SAKATLANIP OYUNDAN ÇIKTI


Ontivero, Tokatspor maçının 65. dakikasında ise bir talihsizlik yaşadı. Bir pozisyonda ayağını çime takan genç oyuncu, sakatlanarak oyundan çıktı ve yerini Umut Gündoğan'a bıraktı. Ontivero'nun tedbir amaçlı oyundan çıktığı öğrenildi.
SKORER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...