Onlar atıyor, Cengiz geliyor

- Güncelleme:
Onlar atıyor, Cengiz geliyor

Spor Haberleri

Mustafa Nantes’ta, Morutan Pisa’da döktürüyor. Kulüpleri bu oyuncuların satın alma opsiyonlarını ocakta kullanmaya hazırlanıyor. Cimbom iki isimden gelecek 11 milyon avroyla Cengiz Ünder’i alacak…

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Sezona 13 yeni transfer ve şampiyonluk hedefiyle başlayan Galatasaray, Dünya Kupası arasına lider Fenerbahçe’nin iki puan gerisinde girdi. Özellikle son haftalarda yeniden yükselişe geçen sarı kırmızılılarda kendini ispatlayan Okan Buruk, yönetimin yüzünü güldürüyor. Aslan’da şimdiden kış ve gelecek yaz transfer listeleri üzerinde çalışmalara başlanırken, kiralık gönderilen isimlerin sergiledikleri performans Cimbom’un kasasını dolduracak. 

ASİSTİ DİLLERE DÜŞTÜ

Nantes’a kiralanan Mustafa Muhammed, duraklama döneminin ardından vites yükseltti. Son haftalarda yaptığı asistler ve attığı gollerle galibiyetlerde pay sahibi olan Mısırlı golcü için Fransız ekibi satın alma opsiyonu olan 5 milyon 750 bin avroluk bedeli ödemek üzere şimdiden hazırlık yapıyor. Mustafa’nın son maçta yaptığı asist, Icardi’nin Kerem’e yaptığı asistle kıyaslanıyor. Pisa’da kiralık olan forma giyen Olimpiu Morutan da hocasının gözüne girdi. 

BURUK ÇOK İSTİYOR

Şu ana kadar 11 resmî maça çıkan Rumen oyuncu 14 karşılaşmada daha en 45 dakika oynarsa Galatasaray’a ödenecek rakam 5,5 milyon avro olacak. Bu transferlerin sonlanması hâlinde de Aslan, gelecek 11 milyon 250 bin avroluk miktarı Rashica’nın bonservisini almakta ve Cengiz Ünder’i kadrosuna katmakta kullanacak. Son haftalardaki formuyla alkış alan Rashica, Yunus’u kulübeye mahkûm etti. Buruk’un en büyük hayali ise Cengiz’i takıma katabilmek. 

İYİ Kİ GELMİŞİM

Galatasaray’ın sezon başı Arsenal’den 6 milyon avroya transfer ettiği Lucas Torreira, ESPN’e transfer süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Dünya Kupası için ülkesinin millî takım kampında olan 26 yaşındaki yıldız oyuncu “Aslında Fiorentina’da harika bir sezon geçirdikten sonra İtalya’da kalmayı istiyordum. Dünya Kupası için düzenli bir şekilde oynamam gerekiyordu. Bu yüzden Galatasaray’a transfer olmaya karar verdim. Projeleri beni ikna etti. Bana gösterilen ilgi, Muslera’nın olması ve Okan Buruk’un beni araması çok hoşuma gitti. Böylece sarı kırmızılı formayı giymeye ikna oldum. İyi ki de gelmişim” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...