Önder Özen: Bilic'e nerede oturacağını gösterdim

Önder Özen: Bilic'e nerede oturacağını gösterdim

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü'nün önemli isimler, inşaatı devam eden Vodafone Arena'da siyah-beyazlı kulübün 111. kuruluş yıldönümünde buluştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbol genel direktörü Önder Özen, teknik direktör Slaven Bilic ve siyah-beyazlı futbolcular, siyah-beyazlı kulübün 111. kuruluş yıldönümünde bir araya geldi.
İnşaatı devam eden Vodafone Arena'da buluşan Beşiktaş camiasının önemli isimleri, yeni statla ilgili görüşlerini dile getirdi.


UĞUR BORAL: "CENK TOPRAK ATACAKMIŞ"
Uğur Boral, "Cenk Gönen şimdi toprak atacak" derken Cenk Gönen, "Bu muhteşem stada toprak, taş atmak herkese nasip olmaz. Keşke olsa da atabilsem" açıklamasını yaptı.
Tolga Zengin, "Şimdi gurbetlik çekiyoruz. İnşallah stadımız yapıldığında burada güzel günler yaşayacağız" şeklinde konuştu.
Serdar Kurtuluş, "Herkese hayırlı olsun. İnşallah stadımız en kısa zamanda biter ve burada şampiyonluklar yaşarız" diye konuşurken Ömer Şişmanoğlu, "Bu stadı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu statta kupalar kaldırmak istiyoruz" dedi.
Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı, "Bitmez denilen, yapamazlar denilen stat kendini yavaş yavaş gösteriyor. 111. yılında Beşiktaş'a armağan olsun" ifadelerini kullandı.


ERSAN GÜLÜM: "İNŞALLAH BAŞKANIN İSTEDİĞİ TARİHTE..."
Siyah-beyazlı takımın defans oyuncusu Ersan Adem Gülüm, "Bu camia için büyük bir şey. Camianın 111. yılını kutluyorum. En kısa zamanda stadımız bitsin diye bekliyoruz. Biz de heyecanlandık. Her şey hızlı ilerliyor. İnşallah başkanımızın istediği tarihte biter. İnşallah güzel bir de açılış yaparız. Geçen sene İnönü Stadı'nda güzel anılarımız oldu. En güzel derbiyi burada yaşadık. Çok şükür o günlerde burada sahadaydım. Stadımızın bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz, güzel olacak" şeklinde konuştu.


ORMAN: "HAKEMLER İZİN VERİRSE..."
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bir dahaki sene buraya şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Tabii hakemler izin verirse. Hepimiz çok heyecanlıyız" açıklamasını yaptı.


BILIC: "GERÇKETEN HARİKA GÖZÜKÜYOR"
Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, "Gerçekten harika gözüküyor. Burayı ziyaret ettikten sonra ben de heyecanlandım. Başkanımıza inanıyoruz. Görünen o ki çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Burada oynamak için sabırsızlanıyoruz" dedi.


ÖNDER ÖZEN: "BILIC'E KULÜBEYİ GÖSTERDİM"
Öte yandan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, "19-03 tarihiyle sporcuların ve kulübün üyelerinin stadı görmesi önemli bir motivasyon kaynağı. "Yıkılır mı?" dendi bir şekilde yıkıldı. "Biter mi?" dendi bitecek. Az önce hocaya önümüzdeki sezon yedek kulübesinin nerede olacağını ve nerede duracağını tahminen gösterdim. Stadın bitmesini biz de dört gözle bekliyoruz. Başkanın çok büyük heyecanı var. belki de hayatındaki en büyük projesi bu. Gece gündüz burada. Bazen gece 12.00'de 01.00'de mesaj atıyor, fotoğrafları gönderiyor. Bizi de alıştırdı, ben de gece gelip bakıyorum. Çalışanlara da kolay gelsin demek gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...