Ömer Toprak imzayı attı

/ Kaynak: AA
Ömer Toprak imzayı attı

SPOR Haberleri  / AA

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayer Leverkusen, milli futbolcu Ömer Toprak'ın sözleşmesini 2018'e kadar uzattı.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, savunma oyuncusu Toprak'ın 2016 yılında bitecek sözleşmesi, 30 Haziran 2018'e kadar uzatıldı.
Toprak da yaptığı açıklamada, Bayer Leverkusen'in son yıllarda kendisine güvendiğini belirterek, burada uzun bir dönem birlikte çalışmak için anlaştıkları için mutlu olduğunu ifade etti.
Bayer Leverkusen'in, hedefleri olan güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Toprak, bu nedenle sözleşmesini uzatma kararını kolay verdiğini kaydetti.
Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler de Toprak'ın olağanüstü bir gelişme sağladığını belirterek, Toprak'ın özellikle geçen yıl ileriye doğru büyük adım attığını ifade etti.
Freiburg'dan 2011 yılında Bayer Leverkusen'e transfer olan Toprak, Bundesliga'da oynadığı 105 maçta 1 gol kaydetti. Tecrübeli savunma oyuncusu bu sezon 14 maçta forma giydi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...