Ömer stopere, Topal ortaya

Ömer stopere, Topal ortaya

SPOR Haberleri

Türkiye'de son bir yıldır tartışma konusu olan ve Avrupa Şampiyonası sürecinde Mehmet Topal'ın stoper oynatılmasından dolayı eleştirilen Milli Takım'ın patronu Fatih Terim, Ömer Toprak'ın gelişi ile bu yapıyı değiştiriyor.

Tecrübeli hoca önceki gün idmanda Volkan Babacan'ın önünde Ömer Toprak-Hakan Balta ikilisini çalıştırdı. Orijinal mevkisi stoper olan ve Leverkusen'deki performansıyla dikkat çeken Ömer'in dönüşüyle Milli Takım savunması daha güven veren bir hale gelecek. Böylelikle mecburen stoperde oynayan Mehmet Topal asıl verimli olduğu ön liberoya dönecek. Milli Takım, 4-1-4-1 sistemi ile rakiplerine karşı daha agresif ve ofansif orta saha ile oynama şansı yakalayacak.

758
Ömer Toprak son olarak Milliler'in 2016 Avrupa Şampiyonası için çıktığı 9 Eylül 2014'teki İzlanda maçında oynadı. Milliler'in 3-0 kaybettiği maçta Ömer 59'da ikinci sarı karttan atıldı. Ömer yarın oynarsa 758 gün sonra milli formaya kavuşmuş olacak.

Konya'da şov var
Ukrayna maçının oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda hummalı çalışmalar sürüyor. TFF İdari İşler ve Organizasyonlar Sorumlu Yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu da hazırlıklarla yakından ilgileniyor. Daha önce oynanan milli karşılaşmalarda hınca hınç dolan stadyumda yarınki maç saatinde 42 bin bayrak dağıtılacak. Futbolseverler de tribünde şova hazırlanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...