Ömer Faruk Beyaz kimdir, kaç yaşında? Ömer Faruk Beyaz hangi takımla anlaştı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ömer Faruk Beyaz kimdir, kaç yaşında? Ömer Faruk Beyaz hangi takımla anlaştı?

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin en genç kaptanı olarak tarihe geçen ve daha sonra Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz Süper Lig ekibine geri dönüyor. Arama motorlarında “Ömer Faruk Beyaz kimdir, kaç yaşında? Ömer Faruk Beyaz hangi takımla anlaştı?” soruları en çok merak edilen sorular arasında yer aldı. Peki, Ömer Faruk Beyaz kimdir, kaç yaşında? Ömer Faruk Beyaz hangi takımla anlaştı? İşte o detaylar…

Fenerbahçe’de geleceğin futbolcuları arasında gösterilen Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayıp Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Daha sonra 2.Bundesliga takımlarından 1.FC Magdeburg ile anlaşan Ömer Faruk Beyaz Süper Lig’e dönmesi ile arama motorlarında “Ömer Faruk Beyaz kimdir, kaç yaşında? Ömer Faruk Beyaz hangi takımla anlaştı?” soruları araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar…

Ömer Faruk Beyaz kimdir, kaç yaşında? Ömer Faruk Beyaz hangi takımla anlaştı?

ÖMER FARUK BEYAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ömer Faruk Beyaz 29 Ağustos 2003 tarihinde İstanbul Bağcılar’da dünyaya geldi. 10 numara mevkinde oynayan Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe altyapısında oynarken 31 Ağustos 2019 tarihinde Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’de ilk resmi karşılaşmasına 16 Haziran 2020 tarihinde Trabzonspor’a karşı oynanan maçın 87.dakikasında Garry Rodrigues’in yerine girerek çıktı. Ömer Faruk Beyaz aynı zamanda Fenerbahçe formasıyla ilk 11’de çıkan en genç oyuncu oldu.

25 Temmuz 2020 tarihinde Çaykur Rizespor ile oynanan maçta Emre Belözoğlu tarafından oyundan çıkarken kaptanlık pazubandı verildi ve Fenerbahçe tarihinin en genç kaptanı oldu.

2021 yılında Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayan Ömer Faruk Beyaz Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Daha sonra kiralık olarak 2. Bundesliga takımlarından 1. FC Magdeburg'a gönderildi.

Ömer Faruk Beyaz kimdir, kaç yaşında? Ömer Faruk Beyaz hangi takımla anlaştı?

ÖMER FARUK BEYAZ HANGİ TAKIMLA ANLAŞTI?

Ömer Faruk Beyaz Süper Lig takımlarından Hatayspor ile prensipte anlaştı. Ömer Faruk Beyaz’ın transferini Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel' bizzat istedi.

Yeniçağ’da yer alan habere göre: Ömer Faruk Beyaz bir aksilik yaşanmaması durumunda Cuma günü Hatayspor’la sözleşme imzalayarak 3 yılın ardından Süper Lig’e geri dönmüş olacak. Edinilen bilgilere göre Ömer Faruk Beyaz yeni sezona hazır olabilmek adına şu anda İtalya’da Hatayspor’la birlikte kampta.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...