Ömer Erdoğan, Bursaspor'un teklifini geri çevirdi

/ Kaynak: CHA
Ömer Erdoğan, Bursaspor'un teklifini geri çevirdi

SPOR Haberleri  / CHA

Bursaspor'un unutulmaz kaptanları arasına giren başarılı futbolcu Ömer Erdoğan, yeni yönetimden kendisine gelen yardımcı antrenörlük teklifini kabul etmedi.

Bursaspor'un unutulmaz kaptanları arasına giren başarılı futbolcu Ömer Erdoğan, yeni yönetimden kendisine gelen yardımcı antrenörlük teklifinikabul etmediğini belirtti. nbsp;Bursaspor'da geçtiğimiz sezon futbola veda eden takım kaptanı Ömer Erdoğan, Başkan Erkan Körüstan'ın Hikmet Karaman ile birlikte kendisine teklif edilen yardımcı antrenörlük görevi için teşekkür ederek görevi kabul etmedi. nbsp;Ömer Erdoğan, Bursaspor Özlüce tesislerinden ayrılırken basın mensuplarına açıklamada bulundu. Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Yardımcı hoca olmak 4 yıl boyunca beni yıpratırdı. Gelen teklifi kabul edemeyeceğimi söyledim. Yeni yönetime hayırlı olsun diliyorum. Bugün başkanımızla oturup konuştum ve şuan kabul edemeyeceğimi söyledim. Başka bir nedeni yok. Dedim ki başkanım, nasıl ki futbolculuk kariyerimde Bursaspor'da en güzel başarılara imza attı isem hedeflerim arasında yine Bursaspor'a başarılı bir hoca, teknik direktir olmak var. Bunun için kendi kafamda bazı projeler çizdim. Onun için kendimi geliştirmem gerekiyor. Taraftarlarımız benim Bursaspor'a hizmet etmemi istiyordu ama nedenleri var. Ben buraya teknik direktör olarak gelmek istiyorum." dedi. nbsp;Ömer Erdoğan ayrıca 4 yıl boyunca yurt dışında kendini geliştireceğini ve lisans alacağını sözlerine ekledi. nbsp;Bu arada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tesislere gelerek Bursaspor'a sezon açılışında destek verdi. Başkan Altepe, Bursaspor yeni başkanı Erkan Körüstan tarafından karşılandı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...