Ömer Erdoğan Alanyaspor'da! Anlaşma tamam, resmi açıklama geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ömer Erdoğan Alanyaspor'da! Anlaşma tamam, resmi açıklama geldi

SPOR Haberleri

Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan oluyor. Ersun Yanal ile 6 maç sonra yolları ayıran Akdeniz ekibi, son olarak Süper Lig'de Ankaragücü'nü çalıştıran Ömer Erdoğan'la el sıkıştı. Alanyaspor'dan bugün de resmi açıklama geldi. Tecrübeli çalıştırıcıyla Alanya'da imza töreni düzenlemesi bekleniyor.

Alanyaspor'da Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ömer Erdoğan getirildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Alanyaspor ile Ömer Erdoğan arasında süren görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Akdeniz ekibi bugün resmi açıklamayla anlaşmayı duyurdu.

https://twitter.com/Alanyaspor/status/1649788655207084032

Ömer Erdoğan Alanyaspor'da! Anlaşma tamam, resmi açıklama geldi

Ömer Erdoğan ve kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu

BU SEZON 3. TEKNİK DİREKTÖR

Sezona İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli yönetiminde başlayan Akdeniz ekibi, Farioli'yle yolları ayırdıktan sonra takımın başına Ersun Yanal'ı getirmişti.

Yanal ile 6 maçta 1 galibiyet alabilen Alanyaspor, geçtiğimiz günlerde tecrübeli çalıştırıcıyla yollarını ayırdı. Sezona Ankargücü'nde başlayan Ömer Erdoğan ise 21. haftadan sonra istifa etmişti.

Bu haftayı bay geçecek olan Alanyaspor Süper Lig'de 29 maçta topladığı 32 puanla 13. sırada bulunuyor.

https://twitter.com/Alanyaspor/status/1648788907830530050

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...