Omar Colley: Kadıköy'de tarih yazdık

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Omar Colley Beşiktaş'ın Fenerbahçe zaferinin ardından soyunma odasında konuşulanları anlattı. Gambiyalı stoper, "Hocamız çok mutluydu. Maçtan sonra tarih yazdığımızı söyledi. 10 kişi oynadıktan sonra 4 golle maçı kazanmak gerçekten inanılmazdı. Tamamen takım gibi oynadık. Her an fedakarlık verdik. Fedakarlığın sonucunu aldık. Takım olmak da bu şekilde olur. Maçtan sonra hoca mutluydu, ben de mutluydum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında evinde Giresunspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta, Gambiyalı stoper Omar Colley, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe derbisi galibiyetiyle sözlerine başlayan Colley, "Çok iyi bir his. En iyi hislerden biri olduğunu söyleyebilirim. Maçın önemi çok fazlaydı, taraftar için, yönetimimiz için, Beşiktaş’a ait herkes için. Harika bir sonuç aldık. Bizim için önemli bir maçtı. İlk derbimde ilk galibiyetimizi aldığımız için de kendi adıma mutluyum. Umarım bu şekilde devam eder" diye konuştu.

Transfer sürecini anlatan 30 yaşındaki futbolcu, "Yeni bir takıma geldiğiniz zaman heyecanlı gelirseniz ama kötü bir ana denk geldi. Bu kimsenin suçu değil. Allah’tan gelen bir durum söz konusu olmuştu. Günün sonunda takıma katkı verirsem bu benim için mutluluk kaynağıdır" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM"

Beşiktaş ile ilgili düşüncelerini dile getiren Omar Colley, "Gelmeden öncede bir nebze Beşiktaş taraftarı olduğumu söyleyebilirim. Benim Beşiktaş ile ilişkim hep bir yerde olmuştu. Genk’te ben ayrıldıktan sonra Beşiktaş ile oynadığı maç vardı. O maçta sonra takım arkadaşlarımla konuşmuştum, atmosferin en kadar iyi olduğundan bahsettiler. Daha sonra Beşiktaş’a karşı oynadığım maçlar oldu. Neredeyse takımın taraftarı gibiydim. Bu tarz durumlarda farkı yapar. Gelmemde takımımızın önceliğinin Avrupa ve şampiyonluk olduğunu biliyorum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğimi, gelmeden önce de biliyordum. Zaferler kazanmak ve Avrupa boy göstermek için buraya geldim. Çalışmalarımız bu yönde" değerlendirmesinde bulundu.

Omar Colley: Kadıköy'de tarih yazdık

Eski kulübü Belçikalı ekibi Genk ile kıyasladığı zaman Beşiktaş’ın daha büyük bir takım olduğunu söyledi.

TAYYİP TALHA SANUÇ SÖZLERİ

Fenerbahçe derbisinde sakatlanan 23 yaşındaki futbolcu Tayyip Talha Sanuç’a geçmiş olsun dileklerini ileten Omar Colley, "Umarım en kısa zamanda aramıza döner. Çok önemli bir oyuncu. Kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Futbolda zaman zaman böyle şeyler oluyor. Oyun içerisinde partner değiştirmek zor bir durum. Bu noktada yanınızda kimin oynadığından ziyade iletişim çok önemli. Hepimizin iletişimi takım içerisinde çok iyi. Ben ilk geldiğim günden takım arkadaşlarım tarafından hep iyi şekilde karşılandım. Bu da benim adapte olmamı kolaylaştırdı. İyi iletişim bu konunun altın kuralı. İyi iletişimden dolayı da işler iyi gitti" açıklamasında bulundu.

DERBİDEN SONRA NE KONUŞTULAR?

Fenerbahçe derbisinden sonra Teknik Direktör Şenol Güneş neler konuştuklarını aktaran Colley, "Hocamız çok mutluydu. Maçtan sonra tarih yazdığımızı söyledi. 10 kişi oynadıktan sonra 4 golle maçı kazanmak gerçekten inanılmazdı. Tamamen takım gibi oynadık. Her an fedakarlık verdik. Fedakarlığın sonucunu aldık. Takım olmak da bu şekilde olur. Maçtan sonra hoca mutluydu, ben de mutluydum" diye konuştu.

"BAŞARACAK ÇOK ŞEY VAR"

Son olarak Beşiktaş taraftarına mesaj gönderen Omar Colley, "Hepsine teşekkür ediyorum. İlk geldiğim günden beri sosyal medyada bana gösterilen ilgi ve alakadan dolayı minnettarım. Buraya gelme konusunda beni daha da ikna etmiştir. Bu büyük sevgi ve aşk için teşekkür ediyorum. Stadyumdaki atmosfer de inanılmaz oluyor. Çok fazla sevgi gördüm. Birlikte çok şey başaracağız. Burada olmak dolayı, bir Kartal olmaktan dolayı, bu takımın taraftarı olmaktan dolayı çok mutluyum. Birlikte başaracağımız çok şey var. Siyah-beyaz zaten benim en sevdiğim renk. Siyah-beyaz olmaktan dolayı da gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...