Olur be Gomez

Düzenleyen:
Olur be Gomez

SPOR Haberleri

EURO 2016’da olan Alman forvet ülkesinin basınına konuştu, hem Kartal gönüllü olduğunu ima etti hem de tekliflere açık kapı bıraktı

Mario Gomez, profesyonellik dersi veriyor. Transfer borsasında hayatının son golünü atmak için uğraşıyor. Ama bir taraftan da iddialara nokta koymak adına “BEKLEYİN” diyor… Beşiktaş’la 1 yıllık daha opsiyonu bulunan kullanıp kullanmama hakkı kendisinde olan Gomez sürekli bunu öteledi… Haliyle gelen teklifleri değerlendirmek istiyordu. EURO 2016’da Almanya Milli Takımı’nda bulunan Gomez,  Alman “Bild am Sonntag” gazetesine konuştu, geleceğiyle ilgili konulara açıklık getirmek istedi. Ünlü forvet gelecek sezon Beşiktaş'ta mı kalacağı, yoksa Fiorentina'ya mı geri döneceğine ilişkin soruya “Şimdiki durum şu, ben Fiorentina'nın oyuncusuyum. Beşiktaş tabii ki kalmam için çok ilgi gösteriyor. Bunu da çok iyi bir şekilde düşünebilirim” dedi. 
Her gün aranmak istemiyorum
EURO 2016’nın önemine değinen Gomez “Menajerime, 'Fiorentina ve Beşiktaş'la görüşmelere memnuniyetle başlayabiliriz ama lütfen bu Avrupa Şampiyonası bittikten sonra olsun’ diye söyledim. Neler olduğuna ilişkin her gün aranmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. Sonrasındaki sözleri ise kafa karıştırıcıydı… İngiltere’den teklif olduğu yönündeki haberleri “spekülatif” olarak nitelendiren Mario,  ama aynı zamanda her şeye açık olduğunu da ifade etti. Almanya’ya dönüşüyle ilgili soruya ise “Neden herhangi bir şeyi dışlayayım ki? Futbolda her şeyin ne kadar hızlı değiştiğini, beklenmedik şeylerin geliştiğini görüyoruz. Bu sezonu, Avrupa şampiyonluğu gibi olağanüstü bir hedefle tamamlamak istiyorum. Daha sonrasına ise bakacağım” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...