Olcay Şahan'ı futbola geri döndüren teklif Afjet Afyonspor'dan geldi... 1 yıllık sözleşme imzaladı

Düzenleyen:
Olcay Şahan'ı futbola geri döndüren teklif Afjet Afyonspor'dan geldi... 1 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR Haberleri

Geçen yaz futbolu bıraktığını açıklayan ve 2021-22 sezonunu boşta geçiren Olcay Şahan, TFF 2. Lig ekiplerinde Afjet Afyonspor'a 1 yıllık imza attı... Mor-Beyazlılar transferi "Kulübümüz, yıllarca Beşiktaş ve Trabzonspor'da oynamış eski milli futbolcu Olcay Şahan ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin diyor, takımımızda başarılar diliyoruz. Camiamıza hayırlı olsun." sözleriyle duyurdu

Kariyerine Almanya'da başlayan Olcay Şahan; Fortuna Düsseldorf, Bayer Leverkusen ve Borussia Mönchengladbach takımlarının altyapısında yetişti. Profesyonel kariyerine ise Duisburg ve Kaiserslautern takımları ile başladı.
Olcay, kariyerindeki büyük çıkışı ise 2012-2017 yılları arasında Beşiktaş'ta yaşadı. Siyah-beyazlı ekipte 180 maçta 35 gole imza atan tecrübeli futbolcu, ardından A Milli Takım'a seçildi. Milli formayla 29 maça çıkan Olcay, Beşiktaş'ın ardından da Trabzonspor, Denizlispor ve son olarak Yeni Malatyaspor forması giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...