Olcay Şahan yeni sezon için umutlu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Olcay Şahan yeni sezon için umutlu

SPOR Haberleri  / Sabah

Geçen sezon devre arasında Beşiktaş'tan Trabzonspor'a gelen Olcay Şahan, Macaristan kampında basının sorularını cevapladı.

Son yıllarda en yüksek tempolu kampını geçirdiğini söyleyen Şahan, yeni sezon için umutlu konuştu. Trabzonspor için bu sezonun çok farklı olacağını belirten 30 yaşındaki oyuncu, "Bu takım şu an zaten hedefe ulaşabilecek kadroya sahip. Biz işimizi yapmak zorundayız. İskelet kadromuz zaten sağlam. Yönetim ve hocamızın uygun gördüğü nokta neresiyse, oraya takviye olacaktır. Elimizden geleni yapıp, hedefimize ulaşmaya çalışacağız. İnanıyorum ki bu sezon herkese çok farklı bir Trabzonspor izleteceğiz. Kimse için forma kolay olmayacak. Kolay olursa hedefimize ulaşmakta zorlanırız" dedi.

TARAFTARLA KOLBASTI OYNAYACAĞIZ

Trabzonsporlu taraftarlara da seslenen Şahan, "Kıran kırana geçecek bir lig bizi bekliyor. Taraftarın gösterdiği sabrın karşılığını verme zamanını geldi. 'Bu sene o sene' diye düşünüyorum. Bir hedefimiz var ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. İyi bir takım kurduk, genç oyuncularımızın performansı çok iyi. Kucka gibi bir ismi transfer ettik. Takıma büyük katkıları olacak. Ben de bu sene forma sayım kadar (20) gol ve asist yapacağım. Taraftarlarımızla daha çok kolbastı oynayacağız" şeklinde konuştu.

YUSUF YAZICI YORUMU

Olcay, "Yusuf Yazıcı büyük takımda oynar mı?" sorusu üzerine ise, "Yusuf büyük takımda oynuyor zaten. Trabzonspor'dan ayrılırsa Avrupa'nın çok büyük kulüplerinde oynar. Yusuf Yazıcı Türkiye'nin en yetenekli futbolcusu. Onda gördüğüm yetenekleri uzun yıllardır kimsede görmedim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...