Olcay Şahan, 'Oğuzhan'la daha iyi oynuyoruz'

Olcay Şahan, 'Oğuzhan'la daha iyi oynuyoruz'

SPOR Haberleri

Şahan, 'Normalde biz öne geçersek kolay kolay gol yemezdik. Sonrasında arka arkaya goller yedik. Pozisyonlarımız vardı, kazanabilirdik de ama olmadı' dedi.

Beşiktaş'ın ilk golüne imzasını koyan Olcay Şahan, "Normalde biz öne geçersek kolay kolay gol yemezdik. 5-10 dakika sahada yoktuk. Sonrasında arka arkaya goller yedik. Pozisyonlarımız vardı, kazanabilirdik de ama olmadı" dedi. Golde asisti yapan Oğuzhan'dan övgüyle bahseden Olcay, "Oğuzhan çok büyük bir yetenek. O bizimle olduğu zaman takım olarak daha iyi oynuyoruz. Maçtan önce de kendisiyle birkaç görüntü izlemiştik. Ben de ona, 'Bana asist yapacaksın' demiştim" sözlerini kullandı. Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Oğuzhan ise, "6 haftadır forma giyemiyordum. Masörler, doktorlar bu dönemde bana çok yardımcı oldu. Şanssız goller yedik. Ne olduğunu anlayamadan bir baktık 3-1 gerideyiz. Devre arasına 3-2 girmemiz çok iyi oldu" ifadelerini kullandı. Kolay gol yiyen bir takım olmadıklarını dile getiren genç futbolcu, "Bu maç artık geride kaldı. Takım olarak önümüze bakıyoruz. İnşallah Karabük karşısında galip geliriz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...