Olcay Şahan 'İş bitebilir"

Olcay Şahan 'İş bitebilir"

SPOR Haberleri

Şahan, maçtan önce açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışını değerlendiren Olcay, "Şampiyonluk bence Galatasaray maçından önce çözülür." dedi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Olcay Şahan, Gaziantepspor ile oynanacak olan maçtan önce açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışını değerlendiren Olcay, "Şampiyonluk bence Galatasaray maçından önce çözülür." dedi.


'OLCAY ATTI, ŞAMPİYONLUK GELDİ' OLABİLİR
Takımda kardeşlik ortamı var. 100. yıldaki ruh var. 'Sergen attı, şampiyonluk geldi ruhu" var. Bu sezon da "Olcay attı şampiyonluk geldi" olabilir. İnanıyorum şampiyon olacağız. Sezona iyi başlayan takım bizdik. Her hafta sağa sola uçtuk. Şampiyonluğu en çok biz hak ediyoruz. Hak ettiğimiz için elimizden geleni yapıp şampiyon olacağız. Kupa da yeni olduğu için bu ilki biz yaşayacağız. Kendi futbolumuzu oynadığımız sürece karşımızda rakip yok.


DEMBA BA VE SOSA'DA KIPIRDAMA...
Her üç günde bir maçımız vardı. Avrupa'dan elendikten sonra düşüşe girdik, Pazardan pazara oynamaya başladık. Demba Ba ve Sosa da kıpırdama olduğuna inanmıyorum. Onların sahada olması bile bize çok büyük güç katıyor. Onların sayesinde takım ileri gidiyor. Önümüzdeki üç maçı kazanıp Galatasaray derbisine kafamız rahat gitmek istiyoruz.


F.BAHÇE VE G.SARAY'A DİYECEKLER Kİ...
Galatasaray maçı şampiyonluk maçı olmayabilir diye düşünüyorum. Daha doğrusu, daha önce kopabilir diye düşünüyorum. Bir takım derbiden önce yarıştan kopabilir. Galatasaray ve Fenerbahçe'de daha çok baskı var. "Statları yok, hiçbir şeyleri yok, siz onlara nasıl şampiyonluğu verdiniz?" diyecekler. Herkes Beşitkaş'ın şampiyon olmasını istiyor, bu nedeni de Beşitkaş'ın Türkiye'de en iyi futbol oynadığı gerçeği.


BEŞİKTAŞ'TA KİMSENİN PARASI KALMAZ
Benim Beşiktaş camiasında 3 yıldır param kalmadı. Futbolcuların parası Beşiktaş'ta kalmaz. Yazılan haberler doğru değil. Takımın içerisinde isyan yok, moral bozukluğu yok. İsyan olsa, Trabzon'da öyle performans göstermeyiz. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük camiası. Kimsenin parası kalmaz.


TRABZON MAÇINDA ELEŞTİRİLEN CÜNEYT ÇAKIR'A ÖVGÜ
Hakemlerin üzerine bu kadar tepkiler normal değil. Ben Almanya'da böyle bir şey görmedim. Cüneyt Çakır, Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil ediyor. Ona başarılar diliyorum.


BOATENG İLE DALGA GEÇİYORLAR AMA...
Boateng müthiş bir futbol oynadı. Yapabileceğinin en iyisini yaptı. Messi kurnaz davrandığı için ters ayakta yakaladı. Herkes onunla dalga geçiyor ama Bayern Münih'te oynayan en iyi oynayan Boateng'ti. Böyle maçları inşallah daha çok görürüz, akşamları canımız sıkılmaz.


DERBİYİ KAYBEDELİM AMA ŞAMPİYON OLALIM
Galatasaray maçını kaybedelim ama şampiyon olacaksak, kaybedelim. Yeter ki kupayı kaldıralım, taraftarımız sevinsin. Derbillere gelecek sezon devam ederiz. Sonuçta her sezon derbi var.


Sporx.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...