Olcay, Bilic'in Töre hamlesiyle şaşkına döndü

Olcay, Bilic'in Töre hamlesiyle şaşkına döndü

SPOR Haberleri

Bilic, Olcay'ın yerine Gökhan Töre'yi sahaya sürünce Olcay başta olmak üzere bütün takımın şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı.

Karabükspor maçı öncesinde son ana kadar kadroyu açıklamayan Bilic, Olcay'ın yerine Gökhan Töre'yi sahaya sürünce Olcay başta olmak üzere bütün takımın şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı.Kadroyu herkesten gizleyen Bilic'in otelde tahtaya yazdığı ilk 11'i gören Olcay Şahan'ın moralinin bir hayli bozulduğu, Gökhan'ın ise oynamayı çok beklemediği için maça kendisini zor hazırladığı belirtildi.Kadroyu açıkladıktan sonra bir konuşma yapan Bilic, "Sezonun bitimine çok az bir zaman kaldı. Kimse kırılmasın, gücenmesin. Sürekli oynayan arkadaşlarınız bile oynamayabilir. Bunu kafanıza takmayın. Ama şunu söyleyim ki tercih yaparken zorlanıyorum ve üzülüyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: nbsp;Haberturk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...