Olcan, ilk kez Galatasaray forması giydikten sonra bakın ne dedi!

Olcan, ilk kez Galatasaray forması giydikten sonra bakın ne dedi!

SPOR Haberleri

Olcan, ilk kez G.Saray forması giydiği Rapid Wien maçı için "Kendimi Şampiyonlar Ligi finaline çıkmış gibi hissettim" dedi

Galatasaray'ın, Trabzonspor'dan transferi Olcan Adın üç cephede büyük başarılar elde edeceklerini söyledi. Sarı-kırmızılı futbolcu, ilk kez Galatasaray forması giydiği Rapid Wien maçında inanılmaz heyecanlandığını belirterek, "Sanki hazırlık karşılaşması değil de Şampiyonlar Ligi'nde final maçı oynuyormuş gibiydim. Umarım bu heyecanımı kaybetmem, çok gururluydum" dedi. Olcan Adın, Teknik Direktör Mancini'nin ayrılmasından sonra endişelendiğini de ifade etti. Tecrübeli futbolcu, "Takımın başına yeni hoca gelince tabii ki futbolcu ister istemez düşünüyor, 'transferim gerçekleşecek mi?' diye. Sonuçta çok istiyorsunuz bu takıma gelmeyi. Zor bir süreçti ama mutlu bitti" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...