Olcan görüşme odasına

Olcan görüşme odasına

SPOR Haberleri

Trabzonspor, hakkında transfer dedikoduları çıkan Olcan Adın'la sezon sonunda masaya oturarak sözleşmesini uzatmayı hedefliyor.

Trabzonspor, sezon sonunda transfer teklifi gelmesi muhtemel yerli oyuncularla yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor. İlk olarak takımda kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı'nın bonservisini Kasımpaşa'dan almak için girişimlerde bulunacak olan yönetim, 1461 Trabzon'dan kiralık alınan Yusuf Erdoğan'a da imza attıracak. Adı sık sık İstanbul takımları ile geçmeye başlayan Olcan Adın ile de masaya oturmaya hazırlanan bordo-mavili yöneticiler, kaleci Onur'da olduğu gibi gözde futbolcuya da bir iyileştirme yapıp sözleşme imzalamak istiyor. 31 Mayıs 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Olcan Adın'ın da bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
Malouda'yı hırs bastı
Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Malouda'nın son haftalarda kendisine yönelik eleştirilerden dolayı oldukça üzgün olduğu öğrenildi. Sakatlığını ileri sürerek idmanlarda isteksiz tavırlar sergileyen ve Hami Mandıralı'dan görev alamayan Malouda, "Bugüne kadar oynadığım her takımda iyi izler bıraktım. Trabzon'da da güzel bir iz bırakmak istiyorum. Zaten Trabzon'a geliş amacım buradaki misyona hizmet etmek ve konulan hedeflere ulaşmada katkı sağlamaktı. Bundan sonraki süreçte hem kendi kariyerime, hem de Trabzonspor'da bana güvenenlere yakışır futbol oynayacağım" dediği ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...