Olcan: Bırakın gideyim

Olcan: Bırakın gideyim

SPOR Haberleri

Transfer sezonunun en çok konuşulan ismi Olcan Adın, Milli Takım kampından Trabzonspor Yönetimi'ne haber gönderdi.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği OlcanTrabzonspor Yönetimi'ne "Beni bırakın" dedi. Gösterdiği performansla birçok kulübün transfer listesine giren milli oyuncu, "Önümüzdeki yıl başka bir takımda forma giymek istiyorum. Gelen teklifleri lütfen dikkate alın" diyerek ayrılık ateşini yaktı. Trabzonspor ile Mayıs 2015'te sona erecek olan sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Olcan'ın, bordo-mavili yöneticilere, "Bana yapılan birçok teklif var. Trabzonspor'a para kazandırarak ayrılmak istiyorum" dediği ileri sürüldü.
Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan ise Olcan'ı satmayacaklarını bir defa daha tekrarladı. Aslan, "Hedeflerimiz varken önemli oyuncularımızı veremeyiz. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurma peşindeyiz. Olcan'ın yerine daha iyisini bulamayacağımız için satışı söz konusu olamaz. Hedeflerimize aykırı" dedi. Olcan ile 1 yıllık sözleşmelerinin bulunduğunu hatırlatan Aslan, "Milli takım kampı sonrası kendisiyle sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceğiz. Bizim amacımız Olcan'ı vermek değil, sözleşmesini uzatmak" diye konuştu. nbsp;
SON TALİP KAZAN
Transferin gözdesi Olcan'a Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'ın da talip olduğu ileri sürüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...