Olcan Adın ile ilgili şok bir iddia!

Olcan Adın ile ilgili şok bir iddia!

SPOR Haberleri

Bu arada FIFA'nın 3 yıl önce aldığı karar gereği, Olcan Adın ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar son günlerin gözde ismi Olcan Adın'ı renklerine katmak için Trabzonspor'a yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili kulübün, milli futbolcu için 6 milyon avro bonservis bedeli talep etmesi Beşiktaş'ı bazı futbolcuları takasta kullanmaya mecbur bıraktı. Siyah-beyazlı yönetim, Olcan Adın karşılığında 2 milyon avro artı 1 yıl daha sözleşmeleri bulunan Holosko ve Sivok'u önerecek. Yeni sezonda Teknik Direktor Slaven Bilic'in kadrosunda düşünmediği iki oyuncu için Trabzonspor'un tavrının ne olacağı merak konusu. Önümüzdeki hafta içinde bordo-mavili yönetimle masaya oturacak olan Beşiktaş, Olcan Adın için hazırladıkları teklifi sunacak. Siyah-beyazlı yöneticiler, Trabzonspor ile anlaşılması halinde milli futbolcu ile temasa geçecek. Beşiktaş'ın Olcan Adın'a nbsp;milli futbolcuya 4 yıllık sözleşme önermesi bekleniyor.
GÖZLER FIFA'NIN KARARINDA
Bu arada FIFA'nın 3 yıl önce aldığı karar gereği, Olcan Adın ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Buna göre FIFA'nın 28 yaşını doldurmuş bir futbolcunun, kontratının son sezonunda alacağı yıllık ücreti getirmesi halinde serbest kalacağı yönündeki maddesi bordo-mavili futbolcuya bu hakkı tanıyor. Olcan'ın mukavelesinde son sezon alacağı olarak 900 bin avro yazarken bu parayı getiren kulüp milli futbolcuyu istemesi halinde transferi gerçekleştirebilecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...