Olay hakem Bitnel'in notu belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Olay hakem Bitnel'in notu belli oldu

SPOR Haberleri  / iHA

Dün oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçına kararları ile damga vuran Deniz Ateş Bitnel'e, bu sezonun en düşük notu olan 6.5 verildiği öğrenildi.

Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında bordo-mavili 4 oyuncuyu kırmızı kart ile oyundan ihraç eden hakem Deniz Ateş Bitnel'e verilen gözlemci notu belli oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre, karşılaşmanın gözlemcisi İlhami Kaplan'ın, Bitnel'e 10 üzerinden 6.5 puan verdiği öğrenildi.

Tarihi ceza kapıda
'Sezonun en düşük notu' olarak tarihe geçen bu not Deniz Ateş Bitnel'in hakemlik kariyerinde adeta deprem etkisi yapacak. FIFA kokartını ilk kez bu sezon takan Bitnel, Merkez Hakem Kurulu tarafından tarihin en ağır cezalarından birine çarptırılacağı öğrenildi.
Bu tip durumlarda hakemlere 4 haftadan başlayan 'maç alamama' cezaları veriliyor. Bitnel'de ise bu sürenin çok daha uzun olacağı belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...