Olay futbolcuyla ilgili çarpıcı açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Olay futbolcuyla ilgili çarpıcı açıklama

SPOR Haberleri  / AA

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Fethi Şimşek, yeni transfer ettikler El Hadji Makhtar Thioune'nin yaşı ile ilgili tartışmalar üzerine çarpıcı bir açıklama yaptı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Norveç'in Viking takımından aldığı Senegalli futbolcu El Hadji Makhtar Thioune'nin transferi Türkiye'de büyük tartışma yaşatmıştı. 31 yaşında olduğu belirtilen Makhtar'ın medyaya yansıyan bir fotoğrafının ardından, yaşının aslında daha büyük olduğu yorumları yapılmıştı.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Kerem Şimşek, geçtiğimiz hafta sonuna damga vuran bu tartışma üzerine bir açıklama yaptı.
Makhtar'ın yaşının küçültülmüş olduğu iddiasının doğru olmadığını ifade eden Şimşek, "Senegal Milli Takım oyuncusu olan ve Norveç pasaportu taşıyan birisinin, yaşını olduğundan daha küçük göstermesi mümkün değil" dedi.

'Bir fotoğrafa bakıp yargılamak istiyorlar'
Makhtar'ın Senegal Milli Takımı oyuncusu olduğunu ve aynı zamanda Norveç vatandaşı olduğunu anımsatan Şimşek, şöyle konuştu: "Senegal Milli Takım oyuncusu olan ve Norveç pasaportu taşıyan birisinin yaşını olduğundan daha küçük göstermesi mümkün değil. Bir fotoğrafına bakılarak yargılamak istiyorlar ama bir insan dış görünüşüyle veya fotoğrafıyla yargılanamaz. Makhtar'a çok ayıp edildiğini düşünüyorum."

'Kamp ücretini iki gün önceden ödedik'
Şimşek, ayrıca Şanlıurfaspor'un kamp yaptığı otelin parasını ödemediği şeklindeki haberin de gerçeği yansıtmadığını söyledi. Birçok takımın kamptan 2 veya 3 gün sonra ücreti ödediğini belirten Şimşek, "Biz kamp ücretimizi kampın bitmesinden 2 gün önce ödedik. Yani böyle bir şey kesinlikle yok. Takım olarak da maddi bir sıkıntımız bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...