Oktay Mahmuti, 'Real Madrid Avrupa'nın en iyisi'

Oktay Mahmuti, 'Real Madrid Avrupa'nın en iyisi'

SPOR Haberleri

Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti, 25 sayı farkla (86-61) yenildikleri İspanyol temsilcisi Real Madrid'in Avrupa'nın en iyi takımı olduğu söyledi

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mahmuti, müsabaka boyunca mücadele ederek, maça tutunmaya çalıştıklarını kaydetti. Mahmuti, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün mücadele ile oyunda kalmaya çalıştık. Direnç göstermeye çalıştık. Bunu da üçüncü çeyreğin ortalarına kadar da yaptık. Bir noktadan sonra ise boş atışları kaçırdık. Bugün çok boş atış kaçırdık. Onların 2-3 tane el üstü üçlükleriyle fark açıldı ve iyice moralimiz bozuldu. Şu da gerçek ki Real Madrid ile sadece mücadele ederek oynama şansınız yok. Kesinlikle Avrupa'nın en iyi takımı. Netice olarak da böyle bir fark oluştu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...