Okay Yokuşlu'dan West Bromwich Albion'a 3 yıllık imza

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Okay Yokuşlu'dan West Bromwich Albion'a 3 yıllık imza

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

İngiltere'nin West Bromwich Albion kulübü, milli futbolcu Okay Yokuşlu'yla 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Bu yaz La Liga ekiplerinden Celta Vigo'dan ayrılan 28 yaşındaki orta saha, 2020-21 sezonunda Birmingham ekibinin formasını 2. yarıda giymiş ve Premier League'de 16 maça çıkmıştı.

Celta Vigo kulübü, sezon ortasında Getafe'ye kiralık olarak gönderdiği Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurmuştu. Getafe'de geçen sezon hedeflerini tutturamadığı ve beklenen performansı gösteremediği belirtilen 28 yaşındaki Okay boşta kalmıştı. Milli futbolcu Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'a geri döndü!

STEVE BRUCE'TAN OKAY'A ÖVGÜLER

"Saksağanlar" lakaplı Championship ekibinin ünlü teknik direktörü Steve Bruce şunları söyledi:

“Okay kalitesinde bir oyuncuyu garanti edebildiğimiz için çok mutluyum. Kulübün Okay'ı getirerek daha Premier League hedefimiz için daha fazla niyet göstermesinden gerçekten memnunum. "

"Orta saha, daha fazla kaliteye ihtiyacımız olduğunu hissettiğim bir alan ve Okay kesinlikle bunu fazlasıyla sunuyor. Kulüpteki ilk sezonun ardından taraftarların favorisi olduğunu biliyorum ve bu sezon bizim için tekrar parlayacağına eminim. "

Okay Yokuşlu'dan West Bromwich Albion'a 3 yıllık imza

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...