Okay Yokuşlu kulüpsüz kaldı! Celta Vigo yolladı, Getafe istemedi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Okay Yokuşlu kulüpsüz kaldı! Celta Vigo yolladı, Getafe istemedi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

İspanya'nın Celta Vigo kulübü, sezon ortasında Getafe'ye kiralık olarak gönderdiği Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Getafe'de geçen sezon hedeflerini tutturamadığı ve beklenen performansı gösteremediği belirtilen 28 yaşındaki Okay, şu anda boşta kaldı.

Milli orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu boşa çıktı... La Liga ekibi Celta Vigo'nun 2018 yazında Trabzonspor'a 6 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı 28 yaşındaki futbolcu, geçen sezon devre arasında Enes Ünal'ın takımı Getafe'ye kiralanmıştı.

Getafe kulübü Okay'ın satın alma opsiyonunu kullanmadı. Celta Vigo ise sözleşmesi sona eren milli futbolcuyla yollarını ayırdı.

GETAFE 2.2 MİLYON EURO VERİP ALABİLİRDİ

Celta Vigo yaptığı yazılı açıklamada, "Okay Yokuşlu, Celta Vigo'da devam etmeyecek. Kulüp ve futbolcu, sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesi hususunda anlaştı. 4 yıldır kulübümüze verdiği emeklere teşekkür ediyoruz. Bol şanslar." ifadesini kullandı.

İspanyol basını, satın alma opsiyonuyla Okay Yokuşlu'yu kiralayan Getafe'nin 2,2 milyon euro olan bu futbolcunun bonservis bedelini ödemeyeceğini açıklaması üzerine Celta Vigo'nun böyle bir karar aldığını yazdı.

ALTAY ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Orta saha ve stoperde de görev yapabilen 28 yaşındaki oyuncu profesyonel futbol kariyerine Karşıyaka altyapısında başladı. Ardından Altay altyapısına transfer oldu. Sırasıyla Kayserispor, Trabzonspor, Celta Vigo, West Bromwich ve Getafe formaları giyen milli oyuncu, geçtiğimiz sezon Getafe'de kiralık olarak oynadığı 11 maçta 1 asiste imza attı.

A Milli Takım'da da forma giyen başarılı orta saha, 39 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...