Okan Buruk'un hedefi Avrupa! Galatasaray şampiyonluk sonrası yıldızları açıklayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, evinde Sivasspor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Karşılaşma sonrası turkiyegazetesi.com.tr sitesinin sorusunu cevaplayan teknik direktör Okan Buruk, yeni sezonda Avrupa'da başarılı olmak istediklerini belirterek Fenerbahçe ve Başakşehir'in bu sezonki maçlarından örnek verdi.

ÖZEL HABER - FERHAT KIZILTAŞ Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazanılan Sivasspor maçının ardından basın toplantısında soruları cevapladı.

turkiyegazetesi.com.tr sitesinin Avrupa kupalarıyla ilgili sorusunu cevaplayan Buruk, gelecek sezon başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

UEFA Konferans Ligi finaline kalan Fiorentina'yı Başakşehir'in bu sezon gruplarda 3-0 yendiğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, Avrupa Ligi'nde final oynayacak olan Sevilla'nın da Fenerbahçe'ye karşı mağlup olduğunu belirterek, Türk liginin kaliteli olduğunu ve kendilerinin de bu alanlarda başarılı olmak istediklerini açıkladı.

Okan Buruk'un hedefi Avrupa! Galatasaray şampiyonluk sonrası yıldızları açıklayacak

OKAN BURUK: İTALYA LİGİ'NİN ÇOK ÖNEMLİ OYUNCULARI BİZDE

Avrupa'da bu sene toplanılan puanlara baktığımızda bu net bir şekilde ortaya çıkıyor. Önümüzdeki sene Avrupa'ya kim katılacaksa daha büyük başarılar bekliyorum. Çünkü güçlü kadrolar var. Bence hiçbir şekilde Avrupa'nın altında değiliz. Galatasaray kadrosuna baktığımızda İtalya liginin çok önemli oyuncuları bizde oynuyor. Türkiye liginin önemli oyuncuları bizde oynuyor. Kadromuzu muhafaza edersek, önümüzdeki sene bu anlamda büyük iş yapacağımızı düşünüyorum.

Öte yandan Galatasaray'ın gelecek sezon Avrupa kupalarında başarılı olmak için yıldız transferlere devam edeceği ve sezonun sona ermesinin ardından resmi imzaların atılacağı konuşuluyor.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...