Okan Buruk'un Galatasaray'daki rekor dolu tablosu

- Güncelleme:
Okan Buruk'un Galatasaray'daki rekor dolu tablosu

Spor Haberleri

Sezon başında “Yıldızları idare edemez” denilen Abdullah Avcı ve Jesus gibi kurt hocalara kafa tutamayacağı düşünülen Buruk bütün bu algıları bitirdi, şampiyonluğa doğru koşar adım ilerliyor.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - 2019-20 sezonunda Başakşehir’i çalıştırırken şampiyonluk sevinci yaşayan Okan Buruk emin adımlarla kariyerindeki ikinci şampiyonluğuna yürüyor. Maç fazlasıyla en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 9 puan önünde olan Galatasaray her ne kadar şampiyonluklara alışkın olsa da Buruk için durum biraz farklı. 49 yaşındaki teknik adam sezon başında sarı kırmızılıların başına geçtiğinde yeniden yapılanma başladı. Trabzon’un başında Abdullah Avcı, Fenerbahçe’nin başında ise Jorge Jesus gibi kurt hocalar bulunuyordu.

NEREDEN NEREYE?

Okan Hoca’nın tecrübesinin şampiyonluğa yetmeyeceği, başta Mertens, İcardi gibi yıldızlara da sözünün geçmeyeceğini düşünen bir kesim vardı. Aslında Buruk da çok iyi bir başlangıç yapamadı, ilk haftalarda oynattığı futbol eleştirileri haklı çıkardı. Ancak Buruk kısa sürede takımı derledi, toparladı, farklı karakterdeki dünya yıldızlarının saygısını kazandı. Forma adaleti, gençlere şans vermesi de artılarıydı. 14 maçlık galibiyet serisiyle rekorlar kırıldı. Sezon sonu şampiyonluk da gelirse Okan Hoca ustalık eserine imza atmış olacak.

FUTBOLA DOYMADI

Kasımpaşa maçında 11 kilometrenin üstünde katettiği mesafeyle sahanın en çok koşan ismi Sergio Oliveira futbola doymadı. Takımın izinli olduğu pazar günü bireysel çalışma yapan Portekizli yıldız, dün akşam antrenmanından önce de yanına Dubois’yı alarak ayak golfü oynamaya gitti. 

EKSİĞİ BULUNUYOR

G.Saray zorlu Konya deplasmanının hazırlıklarına 1,5 günlük iznin ardından dün akşam yaptığı çalışmayla başladı. Sarı kırmızılılar taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken Midtsjö’nün tedavisi devam etti. Özel program eşliğinde çalışan Mertens’in bu hafta on bire dönmesinin ise zor olduğu öğrenildi.

NELSSON’UN YERİNE AYHAN MI, BAYRAM MI?

Sarı kart cezalısı olan Victor Nelsson, Konya deplasmanında forma giyemeyecek. On bire en yakın isimler ise devre arası Galatasaray’a transfer olan Kaan Ayhan ve Emin Bayram. Okan Buruk iki oyuncusunu hafta boyunca Abdülkerim’in partneri olarak deneyip, en formda isme formayı verecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...