Okan Buruk'tan Ndombele açıklaması 'Hamburger söylemiş, öyle olmuş böyle olmuş'

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Okan Buruk'tan Ndombele açıklaması 'Hamburger söylemiş, öyle olmuş böyle olmuş'

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Galatasaray haberi: Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk, Tanguy Ndombele'nin takım kampında otele hamburger istediği ve kendisinin buna izin vermediğine yönelik haberi yalan

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk, maç öncesi beIN Sports'a gündeme dair açıklamalar yaptı.

HAMBURGER HABERİNİ YALANLADI

Geçen yaz Tottenham'dan kiralanan Fransız orta saha Tanguy Ndombele'nin takım kampında otele hamburger istediği ve kendisinin buna izin vermediğine yönelik haberi yalanlayan Buruk,

"Ndombele ile ilgili ortaya atılan iddialar var. Yalanın her türlüsü kötü. Kulübümüz gereken işlemleri yapacaktır. Hamburger söylemiş, öyle olmuş böyle olmuş... Bu yalanı bir hafta sonra atmaları gerekiyordu. Daha doğru olurdu bu yalan! Ndombele yakın süre içinde bizimle birlikte olacak. Ona ilk günkü gibi güveniyorum" dedi.

MAURO ICARDI'NİN SON DURUMU

Okan Buruk, Kasımpaşa maçına da ilk 11'de başlayan Icardi'nin sakatlık durumuna ilişkin ise şunları söyledi:

"Mauro Icardi ile ilgili uzun bir dinlenme süreci olması gerekiyor. Bu tür maçları oynaması bizim için daha iyi. 10 gün dinlendirmemiz yetmeyecek onu ve bu arada da maç ritmini kaybedecek. Maçlar bir nevi antrenman gibi oluyor ona da.

Hakim ilk defa uzun süre sonra ilk 11'de başlayacak. Oyuna alışması için böyle düşündük ama çok uzun süre vermeyi düşünmüyoruz."

FLORYA'DA KÖSTEBEK VAR

Okan Buruk, Kasımpaşa maçının ilk 11'inin sosyal medyaya sızmasına da tepki göstererek, "Bu maça hazırlanırken gündüz televizyonlarda kadromuzun çıktığını gördük. Bu bizi çok üzüyor. Bu haberleri kimler nereden alıyor bilmiyoruz. Daha 1 gün önceden Galatasaray kadrosu üzerinde konuşulmaya başlandı. Nelsson ve Ziyech'in oynayacağını kimse bilmiyordu" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...