Okan Buruk'tan Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Okan Buruk'tan Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Ümraniyespor'u 86. dakikada Gomis attığı golle 0-1 mağlup eden Galatasaray'da takımın yıldızı Kerem Aktürkoğlu yine performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Sezona kötü bir başlangıç yapan 23 yaşındaki futbolcu hakkında konuşan teknik direktör Okan Buruk, "Oyunu Kerem üzerinden değerlendirmemek lazım. Tam takım olduğumuzda oyuncuların performansları da artacaktır" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı Icardi haberlerine de cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 65'te oyundan aldığı Kerem Aktürkoğlu için şunları söyledi:

"Geçen senin iyi oyuncularından biri. Milli oyuncu. Hem Türk futbolu hem de Galatasaray’a uzun süre hizmet edecek bir oyuncu. Kerem çok çalışıyor. Oyunu Kerem üzerinden değerlendirmemek lazım. Tam takım olduğumuzda oyuncuların performansları da artacaktır. Kerem’in performansının daha ileriye gideceğini düşünüyorum. Biz takım olduğumuzda bütün oyuncuların performanslarının da artacağını düşünüyorum"

Okan Buruk'tan Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu açıklaması

"ICARDİ'NİN MAAŞINI VEREMEYİZ"

Hücum bölgesine takviye yapmayı düşündüklerini söyleyen Buruk, "Hücum hattına ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Daha yönlü bir oyuncu bulabilirsek elimizdekilerden farklı, farklı bir takviye düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin ilgili ise sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Icardi ilgili daha önce adı geçti, çok önemli bir oyuncu. Çok yüksek maaş kazanan oyuncular. O maaşların Türkiye’de verilmesi zor. Bizim açımızdan net bir gelişme olmadı" ifadelerini kullandı.

MERTENS FORVET ARKASI

Dries Mertens’in net mevkisinin forvet arkası olarak düşündüklerini ifade eden Okan Buruk, "Geçen sene de orada oynadı. Sol kenarda oynayacağı yerlerden biri. Yüzde yüzünü bulduğu zaman sol tarafta da yer alabilir. En verimli olduğu yer forvet arkası olarak gözüküyor. 45 dakikayı iyi bir şekilde çıkarttı. Hafta içi bakacağız, değerlendireceğiz. Diğer maça 8 gün süre var. Yüzde yüz bir şekilde hazır olacağını düşünüyoruz. Buraya geldiğinde ilk maçına 4 antrenmanla çıktı. Bu da ikinci haftası, normalde oyuncular 6 haftada hazırlanıyor" diye konuştu.

#n-898707

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...