Okan Buruk'tan Jorge Jesus'a olay gönderme: Çok fazla lig görmüş bir hoca değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk'tan Jorge Jesus'a olay gönderme: Çok fazla lig görmüş bir hoca değil

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Jorge Jesus'a göndermede bulunan Buruk, dikkat çekici sözler kullandı.

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Anadolu Ajansı'nın sorularını cevapladı.

Bu sezon elde edilen şampiyonluğu değerlendiren Buruk, "Uzun yıllar altyapı, A Takım, uzun yıllarda A Takım'da yaşadığım başarılar... Çok fazla kupa var. 7 tane şampiyonluk var içerisinde, UEFA Kupası, Süper Kupa var. Başarılar içerisinde bu ortama hazırlanan bir futbolcu oldum. Teknik direktörlük kariyerine başlayınca da aklınızda hep Galatasaray oluyor. Bunun bana nasip olması çok doğru bir zamanlama ile oldu. Yeni bir yönetim geldi, kafa olarak çok uyuştuk. Erden Bey, başkanımız, yönetim kurulumuz çok değerli insanlardan oluşuyor. Hep 'inşallah doğru zamanda olsun' derdim, oldu. Benim için çok büyük mutluluktu. Bekliyordum, ne zaman olacağını bilmiyordum." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'tan Jorge Jesus'a olay gönderme: Çok fazla lig görmüş bir hoca değil

OKAN BURUK: FENERBAHÇE'Yİ YENMEK SEVİNCİ İKİ KATINA ÇIKARTTI

Derbide Fenerbahçe'yi 3-0 yendiklerini hatırlatan Okan Buruk, "Fenerbahçe'ye karşı iki maçı domine ettik. Çok farklı skorlar da çıkabilirdi. Kutlama öncesi Fenerbahçe'yi yenmek, sevinci iki katına çıkarttı." açıklamasında bulundu.

'REKORLAR KIRILDI'

Birçok rekor kırdık, en etkileyici olanı 14 maçlık galibiyet serisi, 3 maç da Türkiye Kupası'nda vardı. Toplamda 17 maçlık seri, çok etkileyiciydi. Puan ortalaması ve galibiyet olarak da rekorları net bir şekilde kırdık. Rekorları kırmaya çalışmadık, hedefimiz şampiyonluktu. Bu hedefte maçları kazanınca rekorlar kırıldı. Teknik adam olarak benim ve bu futbolcuların ismi yazılacak belki ama camia olarak bu rekoru kırdık.

OKAN BURUK'TAN JORGE JESUS'A GÖNDERME

Jorge Jesus'un "Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor" sözlerine cevap veren Buruk, "Jorge Jesus, çok fazla lig görmüş bir hoca değil. Sadece Portekiz, Brezilya ve Suudi Arabistan Ligi'ni görmüş bir teknik adamın Süper Lig'i değerlendirmesi komik. Icardi, Mertens, Zaniolo ya da Premier Lig'den gelen oyuncular değerlendirse anlarım." dedi.

Okan Buruk'tan Jorge Jesus'a olay gönderme: Çok fazla lig görmüş bir hoca değil

OKAN BURUK'TAN YENİ SÖZLEŞME AÇIKLAMASI

Geçen sene görüşmeler sırasında sözleşme ile ilgili hiçbir şeye bakmadım. 1 yıllık opsiyon varmış, kulübümüz onu kullandı. Kulübümüz ile detaylarla ilgili konuşacağız.

OKAN BURUK: TRANSFERLERİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Kerem Aktürkoğlu'nun gelişimine de değinen Okan Buruk, "Kerem'in bu seneki gelişiminde, özellikle ligin 2.yarısına etki etmesinde, Kerem'in aldığı kaptanlığın ve liderlik rolünün de etkisi oldu. İnşallah uzun yıllar Galatasaray kaptanı olarak hizmet eder." dedi.

Ayrıca transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Buruk, "Icardi ve Rashica'yı kadromuzda tutmak istiyoruz. Avrupa kupaları için yapacağımız transferleri de kısa süre içerisinde bitirmek istiyoruz. Katkı sağlayacak isimleri almak istiyoruz. Hem oyuncu olarak, hem camiayı heyecanlandıracak transferler düşünüyoruz" görüşlerini dile getirdi.

 


.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...