Okan Buruk'tan hakem patlaması

Düzenleyen:
Okan Buruk'tan hakem patlaması

SPOR Haberleri

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından maçın hakemine istan etti.

BURUK'UN MAÇ SONUNDAKİ SÖZLERİ

"Maçın başında rüzgarla beraber Beşiktaş üzerimizde baskı kurdu. Beşiktaş'ın orta sahada çok baskı yaptığını biliyorduk, çalıştık. Ama çok top kaptırdık. Hüseyin hoca maçın dengesini bozdu. Ortada giden maçı, verdiği yanlış penaltı kararıyla bozdu"

"HAKEM OYUNUN DENGESİNİ BOZMASAYDI..."

"Bunlara alışığız. Büyük bir takıma karşı oynuyorsanız, bunları beklemek zorundasınız. Bunlar gerçekler, gerçekleri konuşmalıyız. İkinci yarıda zaman zaman oyun disiplinini kaybetmemizden memnun değilim. 1-0 gerideyken golü bulabilirdik ama, kaptırdığımız toplarla rakibe şanslar verdik. Bugün bu kadar pozsiyon vermememiz gerekiyordu. Kaybettiğimiz için üzgünüz, ama bugün puanı alabilirdik. Biraz hakem oyunun dengesini bozmasaydı, çok daha iyi maç olabilirdi"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...