Okan Buruk 'yönetim üzerine düşeni yaptı' dedi ve ekledi: Şimdi sıra bizde

Düzenleyen:
Okan Buruk 'yönetim üzerine düşeni yaptı' dedi ve ekledi: Şimdi sıra bizde

SPOR Haberleri

Kasımpaşa maçı öncesi oyuncularına seslenen Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, "Kalitemizi sahada gösterme zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

Yalımcan SARPYEL

Son takviyelerle bu sezonki transfer sayısını 13’e tamamlayan Galatasaray’da artık sahne teknik heyet ve oyuncuların. Sarı kırmızılı yönetim şampiyonluk hedefine ulaşmak için, teknik direktör Okan Buruk’un isteğiyle kadrosunu neredeyse tamamen yeniledi. Buruk, Kasımpaşa maçı öncesi oyuncularından net bir galibiyet istediğini belirtti. Tecrübeli teknik adam "Yönetimimiz bu takımı kurmak için çok çalıştı. Artık top bizde. Kalitemizi sahada gösterme zamanı geldi" dedi.  

ICARDI-MATA TRİBÜNDE

Son düdüğe kadar mücadeleyi elden bırakmamaları gerektiğini söyleyen Okan Hoca "Galatasaray’a yakışır bir oyun ve pes etmeyen bir takım görmek istiyorum" dedi. Son gün yapılan beş transferden bazı isimleri kulübede başlatacak olan Buruk, Icardi ve Mata’yı hazır olmadıkları gerekçesiyle tribüne gönderecek. Hoca, Kasımpaşa karşısına klasik 11’ini sürecek.

Gaziantep maçında kırmızı kart gören Abdülkerim’in yerine Emin Bayram görev yapacak.

TATLI SIKINTI

Okan Buruk’un yenilerden Ross, Yusuf ve Rashca’yı kadroya alması bekleniyor. Son taktik idmanda Emin Bayram’ı stoperde deneyen Buruk’un bu oyuncuya 11’de yer vereceği öğrenildi.

Okan Buruk 'yönetim üzerine düşeni yaptı' dedi ve ekledi: Şimdi sıra bizde

SOYDAN'A YALANLAMA: GÜNAY'DAN TERİM TEPKİSİ

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Yusuf Günay, TFF’nin eski yöneticisi Selim Soydan’ın iddialarına karşılık "Gerçekle bağdaşmayacak haber ve ithamlar hukuki karşılığını almalıdır, alacaktır" dedi. Soydan "Fatih Terim’in ceza aldığı bir dönemde, savunma yapmak için TFF’ye gelen üç yönetici (Cezayı uzatın da hocadan kurtulalım)" dediğini söylemişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...