Okan Buruk: Sözümüzü tutacağız

- Güncelleme:
Okan Buruk: Sözümüzü tutacağız

SPOR Haberleri

Fikstür dezavantajına rağmen Dünya Kupası arasına iyi bir noktada girdiklerini söyleyen G.Saray’ın başarılı hocası “Mutlu sona biz ulaşacağız” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün Florya’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fikstür dezavantajına rağmen son maçlarda aldıkları sonuçlarla iyi bir ivme yakaladıklarını ve Dünya Kupası arasına iyi bir noktada girdiklerini söyleyen Buruk “Hangi oyuncumuzla konuşsam ligin bir an önce başlamasını istiyor. Ortaya koyduğumuz performansla taraftarımıza verdiğimiz sözü tutup mutlu sona ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.   

YUNUS VE KEREM DEĞERLİ

En büyük problemlerinin sakatlıklar olduğunu söyleyen Buruk “Oliveira’nın bileği döndü, Icardi’nin topuk pası verirken arka adalesinde zorlanma olmuş, Rachia’nın, Emre’nin sakatlıkları sürüyor. Umarım bir an önce hepsi iyileşir” dedi. Yunus ve Kerem’in ücretlerinin iyileştirilmesi için görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Buruk “Her ikisi de bizim için çok değerli oyuncular. Onlar G.Saray için her şeyi yapabilecek oyuncular” sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...