Şampiyonluk yetmez! Okan buruk kusursuz son istiyor

- Güncelleme:
Şampiyonluk yetmez! Okan buruk kusursuz son istiyor

Spor Haberleri

Sarı kırmızılıların hocası, son karşılaşmaları olan Fenerbahçe maçının da taraftar önünde kazanılması ve sezonun derbi zaferiyle taçlandırılmasını istiyor.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray 23’üncü şampiyonluğu için geri sayıma geçti. Sarı kırmızılı camia yönetiminden futbolcusuna, taraftarından çalışanlarına kadar herkes Ankaragücü maçına odaklandı. Cimbom başkentten üç puanla dönerse şampiyonluk kutlamaları resmen başlayacak. Florya’da da tek gündem maddesi bu 90 dakika. Oyuncular kendi aralarında yaptıkları motivasyon konuşmalarında bile “Son bir galibiyet” diyor. Okan Buruk da A.Gücü galibiyetine odaklansa da duruma daha geniş bir pencereden bakıyor. 

LİG BİTMİYOR Kİ...

49 yaşındaki teknik adam, şampiyonluk kutlamalarının Fenerbahçe derbisinde alınacak galibiyetle taçlandırılmasını hedefliyor. Buruk öğrencilerinden ‘’Evet Ankara’da alacağımız üç puanla şampiyon olacağız. Ama daha lig bitmiyor. Bu sezon taraftarımız iyi günde, zor günde hep yanımızda oldu. Onlar da olağanüstü bir mücadele sergiledi. Ankara’da alacağımız galibiyeti onlara hediye edip, şampiyonluğu derbiyle taçlandırmalıyız” sözleriyle kusursuz bir sezon bitimi istediğini ifade ediyor.

ASLAN'IN İKİ MAESTROSU

Süper Lig’de şampiyonluk için gün sayan Galasaray, bu sezon şu ana kadar bulduğu 73 golle Fenerbahçe’den sonra en çok skor üreten takım durumunda. Sezon başında yeniden kurulan takım için Okan Buruk skora katkı veren orta sahalar transfer edeceklerini belirtmişti. Mertens (42) ve Oliveira (37) arkadaşlarına hazırladıkları şanslarda bu alanın en iyi ikilisi konumunda.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...