Okan Buruk kulübeyi de ısındıracak: Herkes hazır olsun

- Güncelleme:
Okan Buruk kulübeyi de ısındıracak: Herkes hazır olsun

Spor Haberleri

Elini güçlendirmek isteyen Buruk, özellikle yerli rotasyonu için Emin, Kazımcan, Emre, Yusuf ve Yunus’la özel olarak ilgilenecek

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray’da hedef Dünya Kupası’ndan sonra lige daha da güçlü dönmek. Yaptığı 13 transferle geçen sezonun kötü izlerini silmeyi başaran sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk ana iskeleti oturtmuş olsa da geniş kadrosunu daha efektif kullanabilmek için arayı fırsata çevirmek istiyor. Özellikle yerli rotasyonunda elini güçlendirmek isteyen 49 yaşındaki teknik adam az forma şansı bulan ve genç oyuncularla bu arada yakından ilgilenecek.

FIRSAT BU FIRSAT

Altyapıdan çıkan ve süre aldığı bölümlerde ilerisi için umut vaat eden Emin Bayram, Altay’dan alınan Kazımcan Karataş, uzun süre unutulan ama pes etmediğini gösteren Emre Taşdemir, sakatlık ve yabancı kuralı nedeniyle çok şans bulamayan Yusuf ve düşüş içinde olan Yunus, Buruk’un ilk 11 düzeyine getirmek için mesai harcayacağı oyuncuların başında geliyor. Ki bu isimlere yeni oyuncuların da katılması ve herkesin hazırda beklemesi planlanıyor.  

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...