Okan Buruk 2-2'lik Zalgiris - Galatasaray maçının faturasını Victor Nelsson'a kesti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk 2-2'lik Zalgiris - Galatasaray maçının faturasını Victor Nelsson'a kesti

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-2'lik Zalgiris Vilnius maçının faturasını Victor Nelsson'a kesti. Buruk, "Nelsson belki de en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu. Takım savunmamızın daha iyi olması gerekiyordu. Doğru yerleşemedik" sözleriyle Danimarkalı yıldızı eleştirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

"SAVUNMADA ÇOK HATA YAPTIK"

Okan Buruk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Maçın büyük bir bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. Net pozisyonlarımız oldu ama bunun yanında savunmada çok hata yaptık. Bu kadar çok pozisyona girerken bu kadar net pozisyonlar da rakibe vermemiz bizim için tabii ki eksi. Nelsson belki de en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu

Bu anlamda hem takım hem de merkezindeki oyuncularımızın bugün performanslarını kastediyorum. Geçmişe göre en güçlü olduğumuz yerdi. İki gol yedik. Yediğimiz goller ve  verdiğimiz pozisyonlardan da iyi savunamadığımızı bugün gösterdik.''

Okan Buruk 2-2'lik Zalgiris - Galatasaray maçının faturasını Victor Nelsson'a kesti

Zalgiris Teknik Direktörü Vladimir Cherubin: "Kazanma şansımız vardı ama skor tabelasındaki sonucun adil olduğunu söyleyebiliriz."

BAKAMBU RÖVANŞTA KADRODA

 "Bakambu kadroya yazıldı. İstanbul'da antrenmanlarına devam ediyor. Her şey iyi giderse ikinci maçın kadrosunda olacaktır. Biraz daha sakin olmamız lazım. Biraz kalitemizi ortaya koymamız gerekir. 2-1 sonrası da aynen yine üçüncü gol atmak için yine şanslar geldi. Maçın geneline baktığımızda takımın kalitesini bugün ortaya koyması gerekiyordu.

Tabii sentetik saha… Avrupa kupası maçı ortamı… Tabii ki bunlar ve bir sürü şey etken ama Şampiyonlar Ligi Ön Eleme oynuyorsak ikinci maçta çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Çok daha kalitemizi, üstünlüğümüzü ortaya koymamız gerekiyor.''

''ANGELIÑO'NUN ÖNEMLİ BİR ŞEYİ YOK''

Angeliño’nun sakatlığı ile ilgili ise “Bir kramp girdi. Yani önemli bir şey yok gibi gözüküyor. Sadece bir kramp girmesi ve yorgunluk oldu. Onun için önemli bir şey yok.” değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...