Oğuzhan'a kapı kapalı

Oğuzhan'a kapı kapalı

SPOR Haberleri

Tekliflerin genç oyuncunun kafasını karıştırmasından endişe eden siyah-beyazlılar oyuncuyu menajerlerden uzak tutmaya çalışıyor

Bu sezon oynadığı futbolla Beşiktaş'ın liderliğinde pay sahibi olan ve Milli Takım'a yükselen Oğuzhan Özyakup yönetim tarafından koruma altına alındı. Avrupa'dan birçok takımın göz hapsinde olan genç futbolcuyu kıskaca almak isteyen menajerler, Oğuzhan'dan uzak tutulmaya çalışılıyor. Menajerlerin oyuncularının kafasını karıştırmasından endişe eden Beşiktaş Yönetimi, böylelikle muhtemel bir performans düşüklüğü yaşanmasının da önüne geçmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı yönetim, Oğuzhan için menajerlerden oyuncuya gelen teklifleri yok sayacak, resmi yolla kulüple iletişim kuranlara da olumsuz cevap verecek. Bu sezon yetenekli oyuncularını kadroda tutması zor gözüken siyah-beyazlı yönetim, İngiltere'den Arsenal ve West Ham United'ın transfer etmek istediği Ozzy'nin devre arasında gitmesine onay vermeyecek. Sezon sonu için cazip bir teklif gelmesi durumunda ise pazarlık masasına oturulacak. 
Güneyliler kaçıyor 
Beşiktaş'ın Güney Amerikalı futbolcuları Ramon Motta ve Pedro Franco, devre arasında siyah-beyazlı kulüpten ayrılacak. Beşiktaş'ta kendilerine yer bulamayan ve Şenol Güneş'in de üstlerini çizdiği iki futbolcu devre arasında yollarına başka takımlarla devam edecek. Osmanlıspor, Beşiktaş'taki performansının ardından Kolombiya Milli Takımı'na çağrılan Pedro Franco'yu kiralık olarak kadrosuna katmak istese de genç stoperin Türkiye'den ayrılmak istediği öğrenildi. Kariyerine ülkesinde devam etmek isteyen Pedro için araştırmaların yapıldığı aynı zamanda İspanya'nın da bir seçenek olduğu belirtildi. Ramon Motta ise Franco'nun aksine Türkiye'de kalmak istedi. Konyaspor'un kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Brezilyalı futbolcunun ocak ayında yeşil-beyazlı kulübe geçme ihtimali yüksek. >Hüseyin EROĞUL
11 DEĞİŞMEYECEK
Beşiktaş, Ç.Rize maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı süren Veli Kavlak takımla birlikte ısınma idmanında yer aldıktan sonra verilen program dahilinde ayrı çalıştı. Antrenman istasyon çalışmaları sonrası taktik idmanıyla sona erdi. Güneş'in Rize karşısında da Eskişehir maçının 11'ini sahaya süreceği öğrenildi. Güneş'in sadece Quaresma-Olcay arasında kararsız kaldığı belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...