Ödüllü sporcu Pınar Çoban sevgilisi tarafından öldürüldü

Düzenleyen:
Ödüllü sporcu Pınar Çoban sevgilisi tarafından öldürüldü

SPOR Haberleri

İzmir'de vücut geliştirmede geçen yıl kainat 2'ncisi olan Pınar Çoban (31), sevgilisi Ferhan Sarıçam (38) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Ferhan Sarıçam, daha sonra aynı tabancayla yaşamına son verdi

Uluslararası yarışmalarda elde ettiği derecelerle tanınan Pınar Çoban, sevgilisi Ferhan Sarıçam ile bilinmeyen bir nedenle dün tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ferhan Sarıçam tabancasını çekip Pınar Çoban'a art arda ateş etti.

AMCASINI ARADI

Ferhan Sarıçam daha sonra kendi amcasını telefonla arayarak, "Pınar’ı vurdum. Bu saatten sonra ben de yaşayamam. İntihar ediyorum" dedi. Amcasının ikna çabası sırasında Ferhan Sarıçam, aynı tabancayı kafasına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi. 

Pınar Çoban'ın 5 gün önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımda erkekler için söylediği sözler de dikkat çekti.

SIK SIK TARTIŞIYORLARDI

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese gelen polis, ikilinin cansız bedeniyle karşılaştı. Komşuları, yaklaşık 2,5 yıldır aynı evi paylaşan çiftin sık sık tartıştığını söyledi.

PINAR ÇOBAN KİMDİR?

Hayatını kaybeden Pınar Çoban, yaklaşık 7 yıl önce bel fıtığı rahatsızlığı yaşamaya başladı. Pınar Çoban, doktorun telkinleriyle spora başladı ve bir süre sonra spor hayatının büyük bölümünü kapladı.

Ödüllü sporcu Pınar Çoban sevgilisi tarafından öldürüldü

Vücut geliştirmede sürdürdüğü çalışmalar sonrasında başarılar elde etti. 2014'te kainat 8'ncisi olan Çoban, 2016'da da 4'üncülük elde etti. Pınar Çoban, geçen yıl ise Almanya'da kainat 2'ncisi oldu.

Pınar Çoban'ın küçük yaşta evlenip ayrıldığı ve bir kızı olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...