Nuri Şahin: Olcay Türkiye'nin Müller'i

Nuri Şahin: Olcay Türkiye'nin Müller'i

SPOR Haberleri

Milli futbolcu, Beşiktaş'ın başarılı ismini Bayern Münih'in yıldızına benzetti

Milli Takım'ın başarılı oyuncularından Nuri Şahin, "en yakın arkadaşım" dediği Beşiktaşlı Olcay Şahan'ı "Türkiye'nin Tomas Müller'i" diye övdü. nbsp;Nike'ın Most Wanted 2014 Projesi için Riva'daki genç yetenek seçmesine gözlemcilik eden milli futbolcu, "Ben, futbola 11 yaşında Almanya'da başladım. Orada altyapı çok güçlü bize o yaşta teknik, taktik gibi temel doğrular yanında davranış kuralları, temsil ve medya ile ilişkilere kadar birçok konuda ders verildi, kendimi şanslı sayıyorum" dedi. Milli yıldız, "Türkiye'de futbola ilgi büyük ancak altyapıda ciddi eksiklikler var. Gerçi bugün iyiye doğru gidiş var. İnanıyorum ki; 7-8 yıl sonra Türk futbolu patlama yapacak, gelecek Türklerin" vurgusunu yaptı.
Nuri, "Almanya da 2000'de dökülüyordu, Klinsman-Löw ikilisi ciddi bir planlama ile bugünkü Almanya'yı ortaya çıkardılar. Bunu biz de yapabiliriz. En büyük arzum ay-yıldızlı forma ile 2008'dekine benzer bir başarıyı yeniden yaşamak" diye ümit verdi.
nbsp;Hasan SARIÇİÇEK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...