Nuri Şahin, Abdullah Avcı'ya sahip çıktı

Nuri Şahin, Abdullah Avcı'ya sahip çıktı

SPOR Haberleri

Dünya Kupası'na gidememelerinin, futbolcuların suçu olduğunu ifade eden Nuri Şahin, eski hocası Abdullah Avcı'yı korudu.

Kariyerini Almanya'nın Borussia Dortmund takımında devam ettiren Nuri Şahin, Beyaz TV'de yayın yapan Derin Futbol programına açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası'na gidememelerinin, futbolcuların suçu olduğunu ifade eden Nuri Şahin, eski hocası Abdullah Avcı'yı korudu. Şahin, "Abdullah hocanın öğrencisi olarak teşekkür etmek istiyorum. Görüştüğüm, sevdiğim ve ondan çok şey öğrendiğim birisi. Şu anda yeni dönem başladı Fatih hoca uzun bir dönem sözleşme imzaladı. Fatih hoca kendi kafasındaki projeleri, oyun stilini daha iyi sunabilir. 2016'yla başalararak inşallah Türk futbolu daha iyi bir yere gelir. Biz futbolcular başarılı olamadık Abdullah hocaya fatura kesmek yanlış olur. Biz futbolcular shadaydık, en büyük suçlu biziz" diye konuştu. Real Madrid'deki başarısız dönemi sorulan Nuri, "Çok ciddi bir sakatlık geçirdim. 100 puan almış takımda ilk 11'e girmek zorlaştı. Sezon ortası geldiğinde de hocama başka bir kulüpte oynamak istediğimi dile getirdim. Şu anda her şey iyi gidiyor Dortmund'da ailem ve ben mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum ve mutluyum" ifadelerini kullandı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...