Nottingham Forest - Manchester City (1-1 Özet) Premier League'de Arsenal'in haftası

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nottingham Forest - Manchester City (1-1 Özet) Premier League'de Arsenal'in haftası

SPOR Haberleri

Premier League'de Arsenal ile Manchester City arasındaki şampiyonluk mücadelesi nefes kesiyor. Londra devinin deplasmanda mağlup eden City, liderliği ele geçirmişti. Pep Guardiola'nın takımı bu hafta ise Nottingham Forest deplasmanında geç gelen bir golle 2 puan kaybetti. İngiltere'de Arsenal'in 2 puan farkla liderliği sürüyor.

Premier League'de geçen hafta Arsenal'i deplasmanda mağlup ederek zirveyi ele geçiren Manchester City, bu hafta Nottingham Forest deplasmanında 2 puan kaybetti.

NOTTINGHAM FOREST - MANCHESTER CİTY (1-1) ÖZET İZLE

Premier League'in 24. haftasına lider giren Manchester City, City Ground'da Nottingham Forest'a konuk oldu.

Konuk takım, 41. dakikada Bernardo Silva'nın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Nottingham Forest, bu gole 84. dakikada Chris Wood ile cevap verdi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla 52 puana çıkan Manchester City, haftayı Aston Villa galibiyetiyle kapatan ve maç eksiği bulunan Arsenal'ın iki puan arkasında ikinci sıraya geriledi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1626998141751795714

CHELSEA TAKIM OLAMIYOR

Günün öne çıkan diğer maçında Chelsea, evinde Southampton'a 1-0 yenildi. James Ward-Prowse'un 45+1. dakikada serbest vuruştan kaydettiği golle galibiyete ulaşan ligin son sırasındaki Southampton, 18 puana çıktı. Kötü gidişatı süren ve galibiyet hasreti 4 maça çıkan Chelsea, 31 puanla 10. sırada kaldı.

Ligde TSİ 18.00'de başlayan diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:

Brighton-Fulham: 0-1

Wolverhampton-Bournemouth: 0-1

Everton-Leeds United: 1-0

Brentford-Crystal Palace: 1-1

Öte yandan Premier Lig'deki maçlarda Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Ganalı futbolcu Christian Atsu için saygı duruşunda bulunuldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...