'Nöbetçi' Semih tam 1 yıl sonra golle döndü!

'Nöbetçi' Semih tam 1 yıl sonra golle döndü!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den Antalyaspor'a transfer olan Semih Şentürk, yeni takımıyla ilk golünü attı! Hem de tamı tamına 1 yıl sonra!

Adı Fenerbahçe ile özdeşleşen ancak sarı lacivertli formadan uzaklaşınca Antalyaspor'a transfer olan Semih Şentürk, yeni takımıyla ilk golünü attı! Hem de tamı tamına 1 yıl sonra! Ara transfer döneminde özdeşleştiği Fenerbahçe'den ayrılıp Antalyaspor'a transfer olan Semih Şentürk kırmızı beyazlı forma ile ilk golünü attı. Erciyesspor deplasmanında ikinci yarıda oyuna giren tecrübeli golcü, 90. dakikada maçın skorunu ilan etmeyi bildi. Semih Şentürk orta sahada buluştuğu topu ceza sahası içine kadar sürdükten sonra düzgün bir vuruşla golü kaydetti ve Antalyaspor'u 3-1'lik galibiyete götürüp moral buldu.

İlginç olan ise Semih Şentürk'ün tamı tamına 1 yıl sonra gol atmış olmasıydı. Semih Şentürk bundan önceki son golünü yine 26 Ocak'ta atmıştı. 26 Ocak 2013'te oynanan Gaziantepspor-Fenerbahçe maçında yine 2. yarının başında oyuna dahil olan Semih, 83. dakikada attığı golle Fenerbahçe'yi 2-1'lik galibiyete taşımıştı. Daha sonra 10 maçta daha Fenerbahçe formasıyla oynayan Semih, bu maçlarda fileleri havalandıramamıştı. Sezon başında kendisine kulüp bulması söylenen ama ilk yarıyı Fenerbahçe'de hiç maça çıkmadan geçiren Semih, devra arasında transfer olduğu Antalyaspor'daki ilk golünü son golünden tam 1 yıl sonra atmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...