N'Koudou'dan hocasına övgü yağmuru: Güneş bir harika!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
N'Koudou'dan hocasına övgü yağmuru: Güneş bir harika!

SPOR Haberleri

Tecrübeli çalıştırıcının kazanmayı çok iyi bildiğini söyleyen Kamerunlu yıldız, “Yeni bir dönemdeyiz. Aradaki 7 puan farkı rahat kapatırız” dedi.

Beşiktaş’ta ocak ayında takımdan ayrılması gündemde olan Kevin N’Koudou’dan, hocası Şenol Güneş’e övgüler yağdı. Dünya Kupası’na Kamerun’la grup aşamasına veda ettikten sonra Antalya kampına katılan 27 yaşındaki oyuncu, tecrübeli çalıştırıcının kazanmayı çok iyi bildiğini söyledi. N’Koudou, Güneş’in yeni sistemler denediğini de belirterek “Ligin ikinci yarısında çok farklı bir Beşiktaş olacak” diye konuştu.  

SIKINTILAR BİTTİ

Hücumda çok kaliteli futbolculara sahip olduklarını söyleyen kanat oyuncusu, “Bu kadar iyi oyuncuların bir arada olması her takım taraftarının rüyasıdır. Sezon başında her takımın başına gelebilecek sıkıntılar yaşandı. Bunları artık geride bıraktık ve yeni bir dönemi geçtik. Aradaki 7 puan farkı kolaylıkla kapatabiliriz” dedi.

Bu videolar da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...