Nihat Kahveci'den dikkat çekecek şampiyonluk yorumu: İş bambaşka bir yere dönebilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nihat Kahveci'den dikkat çekecek şampiyonluk yorumu: İş bambaşka bir yere dönebilir

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, dün akşam oynanan Beşiktaş - Giresunspor maçı sonrası Süper Lig'deki şampiyonluk şansını değerlendirdi. TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan Kahveci, 30 Nisan'da oynanacak Beşiktaş

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, evinde Giresunspor'u 3-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Maç fazlasıyla 2.sıraya çıkan Siyah-beyazlılarda galibiyet serisini 5'e çıktı. Şenol Güneş yönetiminde özlenen günlerine dönen Kartal, bu süreçte Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe ve Giresunspor maçlarından toplam 15 puan topladı.

ŞENOL GÜNEŞ: SENEYE 3 OYUNCU...

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Heyecanlı ve rakibe üstünlük kuran oyunu istiyorum. Daha iyi olmalıyız. Takım oluşturmaya çalışıyoruz. Çok yolumuz var. Yolun başındayız. Bu sezon sıralamaya bakmadan sadece oyuna odaklıyım ve kazanmayı düşünüyorum. Mesafe aldık. Bu kadro iyi oynarsa seneye 3 oyuncuyla daha iyi bir kadro yapılabilir. Eldekiler iyi oldukça işler değişebilir. Takımı büyüten her oyuncu burada kalacak. Eksik kalan ise gidecektir. Oyun olarak mesafe alacak bir takımız." ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveci'den dikkat çekecek şampiyonluk yorumu: İş bambaşka bir yere dönebilir

NİHAT KAHVECİ: BEŞİKTAŞ GALATASARAY'A ÜSTÜN

Beşiktaş - Giresunspor maçı sonrası TRT Spor'da açıklamalarda bulunan Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın fikstürüne bakıyoruz, Galatasaray maçına kadar 9 puan toplayabilir. İç sahada da Galatasaray'a karşı bir üstünlüğü var Beşiktaş'ın. İş bambaşka bir yere dönebilir. Matematiksel olarak her şey olabilir bu ligde." dedi.

Nihat Kahveci'den dikkat çekecek şampiyonluk yorumu: İş bambaşka bir yere dönebilir

Ayrıca Aboubakar'ın da performansını yorumlayan Kahveci, "Aboubakar’a bakıyorsun sahanın içinde yok diyorsun ama 2 gol, Ghezzal oyun ritmi yok diyorsun ama bir direk, bir asist, Salih bence iyi oynuyor, Sağ bek’in Sol bekin ilk yarı atağa çıkmadı. Hani eleştirebileceğimiz noktalar var ama hala 3 atıyor, 4’de atabilirdi." görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...