Nihat Kahveci tarihi hezimet sonrası çıldırdı: Cuma sabahına kadar gol yedik!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi'nde aldığı ağır skorlar sonrası canlı yayında kullandığı sözlerle gündem oldu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nd aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı oluşturdu.

Gruptan çıkma şansı kalmayan Beşiktaş, evinde Belçika ekibi Club Brugge'a 5-0 kaybederken, tur şansını son maça bırakan Fenerbahçe ise Danimarka'da oynanan mücadelede Nordsjaelland'e 6-1 yenildi.

Nihat Kahveci tarihi hezimet sonrası çıldırdı: Cuma sabahına kadar gol yedik!

NİHAT KAHVECİ: KELİME YOK, REZİLLİK

Nutspor Youtube kanalı yorumcusu Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı maçlar sonrası yaptığı yorumlar sosyal medyada gündem oldu.

İki takımın aldığı skorları sert dille eleştiren Kahveci, şöyle konuştu:

"Perşembe gecesi Beşiktaş maçı başladı. 20.50'de gol yemeye başladık. 01:00 Cuma sabahına kadar gol yedik. Ya çok yemek yediğinde zarar... Bu kadar fazla gol yediğimiz zaman yaşadığımız manevi zararı ben anlatamıyorum. Kelime yok. Rezillik. Mazareti yok arkadaşlar. Fenerbahçe'de evet 3 önemli oyuncu yok, Beşiktaş'ta yok ama benim için bunlar mazaret değil. Ersin ve Livakovic net pozisyonlar çıkardı. Çıkarmasalar iki takım da 10 tane yiyecekti."

Nihat Kahveci tarihi hezimet sonrası çıldırdı: Cuma sabahına kadar gol yedik!

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...