Nicolo Zaniolo: Babama söz vermiştim, yarın da doğum günü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nicolo Zaniolo: Babama söz vermiştim, yarın da doğum günü

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de evinde Kasımpaşa'yı mağlup eden Galatasaray'da mücadele sonrasında galibiyet golünü atan yeni transfer İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi. İtalyan yıldız, Kasımpaşa'ya attığı golü babasına armağan etti: "Babama söz vermiştim, yarın da doğum günü. Bu golün ona bir hediye olmasını istedim."

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray evinde karşı karşıya geldiği Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti.

Mücadelenin sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular ile teknik ekip büyük sevinç yaşadı. Futbolcular tribünlere giderek galibiyeti taraftarlarla kutladı.

Öte yandan galibiyet golünü kaydeden yeni transfer İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, kale arkasında bulunan tribünün orada sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.

Nicolo Zaniolo: Babama söz vermiştim, yarın da doğum günü

Zaniolo, Galatasaray formasını giydiği ilk maçta üçlük attı.

MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

Nicolo Zaniolo maçtan sonra yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Belki de Türkiye'nin tarihindeki en kötü dönemlerinden bir tanesinde geldim. Depremde evsiz kalan insanlar oldu, bu maçı onlara armağan ediyoruz. Çok mutlu da olamıyoruz, acılarımız çok yeni. Babama söz vermiştim, yarın da doğum günü. Bu golün ona bir hediye olmasını istedim. Hayata devam etmek zorundayız.

Forma numaram ve bu gol de Muhammed Özkan için... Ailesi için, depremde hayatını kaybedenler, kalanlar için... Hepsi için... Kasımpaşa'ya iltifat etmek istiyorum, onlar çok iyi bir takım. Biz de iyi bir maç çıkardık. Bu benim ilk maçım, kendimi geliştirmem gerekiyor. Kendimi geliştirdikçe, daha iyi şeyler çıkaracağım."

Nicolo Zaniolo: Babama söz vermiştim, yarın da doğum günü

GALATASARAY - KASIMPAŞA MAÇINI 45 BİN 908 BİLETLİ SEYİRCİ İZLEDİ

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılar müsabakadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.

Bu sezon evinde müsabakalarda takımlarını yalnız bırakmayan Galatasaraylı taraftar bu mücadelede de tribünleri doldurdu. Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi toplam 45 bin 908 taraftar takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşma boyunca tezahüratlarıyla takımlarına destek oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...