Neymar ve Messi'den çarpıcı açıklamalar

Neymar ve Messi'den çarpıcı açıklamalar

SPOR Haberleri

İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, takım arkadaşı Lionel Messi ve performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Neymar, takım arkadaşı Lionel Messi ve bu sezon sergilediği performansıyla ilgili konuştu.Sport'a konuşan Neymar, "Lionel Messi ile birlikte idmanda her gün beraber olduğumu söyleyebilirim ve bence o en iyisi, çok özel bir oyuncu" ifadelerini kullanarak Arjantinli yıldız hakkında övgü dolu sözler sarfetti.Bu sezon Barcelona'da alışma süreci geçirdiğini söyleye Neymar, "Bu sezon benim için eğitim gibi oldu. Farklı stilde futbol oynayan bir ülkeden çok daha değişik tarzda futbol oynayan bir ülkeye geldim. Kişisel olarak adaptasyonumu tamamladım" şeklinde konuştu.
Brezilyalı yıldız, "Hayatta hiçbir şey kolay değildir. Bazı sabahlar her şey yolundadır ancak başka zaman tam tersi olabilir. Copa del Rey finalini kaybettiğimiz için çok üzgünüz ama bundan da bazı şeyler öğrendik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...